Mamma gir 2 år gammel datter sminke på: Pappa blir rasende

18/04/2021 10:26

Emma Sletta

Utland
Han kan ikke forstå hvorfor hans kone gjentatte ganger har valgt å bruke sminke til sin to år gamle datter.

Det kan hevdes at det er et enormt antall kvinner som elsker å bruke sminke til hverdagen så vel som for festlige arrangementer. Dette har imidlertid ikke vært nok for en kvinne som har byttet til å sminke sin to år gamle datter.

Det har fått en veldig frustrert mann og far til å be internett om råd. Han er usikker på om han tar feil eller om han har all rett til å være sint.

Han har stilt nettopp dette spørsmålet på Reddit, hvor han også bringer flere detaljer om dilemmaet.

"Min kone elsker kosmetikk. Hun øver mye og sier at hun til og med har tenkt på å bli skjønnhetspleier.

"Men i det siste har hun ønsket å øve sminke på "Z" (deres baby, ed.), som jeg er litt skeptisk til, men tenkte ikke så mye på så lenge det ikke var full sminke eller hver dag. Hun gikk med på det."

Han trodde en avtale var en avtale, men nå har han funnet ut at kona hans har brutt løftet hennes. Han sier at han en dag så at hans to år gamle datter hadde i ansiktet.

Selvfølgelig valgte han å kontakte legen, hvor han ble fortalt at det var eksem, som hun sannsynligvis utviklet på grunn av sminken. Han ble rasende, og han valgte raskt å konfrontere sin kone.

"Jeg konfronterte henne og krevde at hun fortalte henne hva hun hadde lagt i ansiktet til Z. Hun innrømmet at det var full krigsmaling mens jeg var på jobb, og at de til og med dro til parken slik at andre kunne se talentet hennes. Jeg kalte henne sinnssyk og uansvarlig fordi datteren vår nå har eksem og fordi hun brøt avtalen vår.

Hun forsvarte sin handling ved ganske enkelt å ønske at datteren deres skulle vokse opp og ha den samme lidenskapen for sminke som hun gjør.

"Hun ble sint på meg fordi jeg kalte henne uansvarlig og raste mot meg fordi hun bare gjorde det for å gjøre Z vakker, og fordi hun vil at Z skal ha den samme lidenskapen for sminke som hun selv har," sier mannen, før hun til slutt spør:

"Så nå vil jeg bare vite om jeg er en drittsekk ved å kalle min kone uansvarlig?"