Mamma kaster 60 kilo ved å fjerne en ting fra kostholdet hennes

23/07/2021 11:29

Emma Sletta

Utland
Legen ga den overvektige kvinnen en melding som føltes som en dødsdom - men så tok hun opp kampen og droppet en ting fra kostholdsplanen.

En engelsk kvinne ved navn Davina Bywater har vært avhengig av å spise smørbrød i flere år.

Den 37 år gamle moren spiste ofte på sly, og hvert måltid besto av minst to skiver hvitt brød.

Selv om Davina Bywater var klar over at hun hadde vært overvektig hele livet, ble hun sjokkert da hun logget seg på internett for å sjekke sin medisinske reporter.

De sa hun hadde vært registrert som overvektig siden hun var 10.

Den sjokkerende informasjonen fikk alarmklokkene til å ringe i den engelske kvinnen, som hadde blitt nektet kirurgi i kraft av en livslang nyresykdom for å kvitte seg med de overflødige kiloene.

Davina Bywater spiste smørbelagt toast eller pølsesmørbrød til frokost.

– Jeg hadde flere smørbrød ved lunsjtider, mens hver eneste dag fikk jeg brød med ost på som en matbit før middag, sier Davina Bywater til media Metro.

– Da jeg først begynte å spise brød og ost om kvelden, var det vanskelig å stoppe. Noen ganger spiste jeg en halv ost, forklarer hun, og fortsetter:

–Smørbrød var definitivt min største svakhet, sier Davina Bywater.

For fire år siden skjedde endringen da legen fortalte henne at hun var for overvektig til å utføre en nyretransplantasjon.

– Jeg har alltid vært klar over at nyrene mine på et tidspunkt ville svikte, men jeg hadde ikke tenkt på at vekten min ville komme i veien for en transplantasjon, sier Davina Bywater.

Meldingen føltes som en dødsdom for engelskmannen, som på den tiden veide over 120 kilo.

" Jeg følte meg så desperat. Jeg ba om vekttap gjennom kirurgi, men legen min ville ikke henvise meg, forklarer Davina Bywater.

Hun valgte derfor å ta opp kampen, og ved å erstatte smørbrød med salater mistet hun omtrent 65 kilo på tre år.

Jeg fant en indre selvdisiplin. Det var ikke en «alt eller ingenting»-diettplan, sier Davina Bywater, og forklarer at hun hver lørdag spiste akkurat det hun ville ha.

"Jeg er lettet over at jeg var i stand til å gjøre en endring slik at livet mitt ikke lenger blir satt i fare," sier Davina Bywater

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.