Mamma sjekket ikke tegningen før sønnen viste den foran hele skolen: Det burde hun nok ha gjort

02/08/2022 10:16

Emma Sletta

Utland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
En mor ble målløs da sønnen viste frem en tegning han hadde tegnet av henne foran hele skolen. I tegningen var hun helt naken.

Nikki Britton ryddet opp hjemme da hun kom over en tegning hennes sønn, Jack, hadde tegnet av henne da han gikk på barneskolen. I tegningen ser du en kvinne med brunt hår og et stort smil som bare har på seg et par sko.

Jack var veldig stolt av tegningen han hadde tegnet av sin mor, og derfor bestemte han seg for å vise den frem foran hele skolen. Før du gjør dette, burde kanskje Nikki ha sjekket tegningen.

Hun var ikke klar over hva han hadde tegnet, og da det ble vist, satt hun selv blant både barn og foreldre. Hun håpet derfor at 'jorden ville svelge henne'.

Nikki har ifølge Daily Mirror delt sin historie i en gruppe på Facebook, der hun selv har forklart om episoden.

"Etter en nylig opprydding kom jeg over dette mesterverket som min vakre sønn trakk fra meg da han gikk på barneskolen," skriver hun.

"Første gang jeg så det var på et møte på skolen, hvor min lille Picasso stolt viste frem tegningen foran hele skolen - inkludert foreldrene."

"Jeg kunne høre latter og knurring, i håp om at jorden ville svelge meg. Da jeg endelig fikk tak i den lille skarnsungen," sa han: "Jeg hadde ikke tid til å tegne klær på deg."

Foto: Privat

Nikki sa at hun rett og slett ikke kunne forstå hvordan læreren hans aksepterte Jack som viste tegningen av sin nakne mor foran menigheten til både barn og foreldre.

Innlegget hennes har selvfølgelig fått rikelig med respons, hvorav de aller fleste synes det er morsomt.

"Du hadde i det minste på deg sko, så du var ikke helt naken," skrev en person som svar på innlegget hennes på Facebook.

"Du må ramme inn og stille den ut," sa en annen, mens en tredje skrev: "Det er utseendet i øynene dine som virkelig treffer meg."

Innlegget på Facebook inspirerte tilsynelatende andre, fordi flere andre foreldre bestemte seg for å dele sine historier og kunstverk som barna deres hadde trukket fra dem.

– Fireåringen min tegnet nylig to bilder av meg på skolen, noe som er flott. På begge bildene har han imidlertid tegnet brystene mine og gitt dem et smil, sier en mor.

– Datteren min ble bedt om å tegne et selvportrett på skolen, men hun fortalte meg at hun faktisk tegnet meg. Tilsynelatende ser jeg ut som en rosa potet, skrev en annen.