Mann ble koronavaccinert: Så kuttet han av testikkelen i frykt

Foto: Shutterstock

Sykehusarbeideren ble et viralt hit på TikTok etter å ha delt en historie om en pasient som kuttet av venstre testikkel.

Sykehusassistenten, kjent som @futurenurseut på TikTok, forteller om en mann som ble transportert til sykehuset i kjølvannet av å ha mottatt et stik med koronavirusvaksinen.

Det var imidlertid ikke selve stikket som fikk ham til å havne på sykehuset, men hans tro på at hans ene testikkel hadde blitt implementert med en tracker var grunnen til sykehusbesøket.

Les også

Gjenåpningen fremskyves

Han bestemte seg derfor, som alle andre rasjonelle menn ville ha bestemt, at han måtte kutte av testikkelen med en taggete kniv. Mannen valgte da å lete etter brikken, men han måtte innse at han blødde mye.

Han måtte derfor ringe etter en ambulanse.

Imidlertid ble de veldig overrasket etter å ha hjulpet mannen da han virket helt normal, selv om han nettopp hadde kuttet sin ene testikkel av.

Videoen ble raskt et viralt hit, så hun valgte å dele en oppfølgingsvideo på sin TikTok-profil der sykehusassistenten avslører at mannen trodde han hadde blitt kidnappet av en gjeng som tvang ham til å bli vaksinert.

De to historiene - først historien om brikken i testikkelen og deretter om gjengen - var nok til å bestemme at mannen var psykotisk.

Mannen var også fast bestemt på at han skulle kjøpe seg et nytt hus når han hadde blitt utskrevet, da gjengen forfulgte ham.

«Jeg er lege, og jeg føler for ham. Men jeg har også en sans for humor, og derfor måtte jeg dele dette,» sier sykehusarbeideren.

Dette tyder imidlertid ikke på at de som har sett videoen har like mye sympati for mannen som den ovennevnte sykehusansatte:

"Han må ha slått av hjernen. Han er redd for at han har en sporingsbrikke i testikkelen, men ikke redd for å gå rundt med telefonen i lommen», skrev en i videoen.

Les også

Trekker tilbake kokosmelk