Mann deler kommentarfeltet: Tar med Xbox til sønnens fødsel

En mann har delt kommentarfeltene på nettet etter at partneren hans delte en video av ham som spilte Xbox på fødestua.

Alle takler stress på sin egen måte. For noen er den beste måten å håndtere det ved å bite negler, mens for andre er det best å isolere seg og være for seg selv.

En manns stressmetode har blitt delt på TikTok, og den har delt hele medie. Kommentarene spenner fra virtuelle high-fives til dystre spådommer om hans evner som far.

Les også

Kort tid etter fødselen får kvinnen en merkelig følelse i magen: Så får hun et sjokk

Scott og Haydee, som sammen har TikTok-profilen 'Anxiety Couple', har delt en video på plattformen TikTok som viser hvordan Haydee ligger gravid i en sykehusseng.

«Jeg går i fødsel og kjæresten min gjør dette», sier Haydee i videoen, som nå har gått viralt rundt om i verden.

«Han tok xboxen sin med inn i føderommet», skrev hun over videoen, som har blitt etterfulgt av en emoji som ruller øynene hans, og som en bildetekst til videoen skrev hun: «Han kommer til å misse sønnens fødsel på grunn av den Xbox-en.»

 

Absolutt ikke alle har vært i stand til å se moroa i videoen som har blitt delt på TikTok. Flere har uttrykt dette i kommentarfeltet i videoen.

«Vi vet hvor prioriteringene hans ligger. Årets far», skriver en person. «Nei, det er forbudt for meg. Ville være så flau da legene kom inn.»

Imidlertid er det også folk som kan se fordelen av å ha underholdning for partneren din hvis du ender opp med å tilbringe litt tid i føderommet.

"Ærlig talt, jeg har ikke noe imot det i det hele tatt. Jeg ba mannen min om å ta med Nintendo Switch slik at vi kunne spille Mario Kart mens vi var på føderommet», skrev en kvinne.

"Ærlig talt, jeg tror jeg ville la mannen min ta med sin hvis det tar lengre tid enn forventet. Jeg kunne se TV-programmene mine på den eller spille spill med ham», sier en annen.

Kvinnen som delte videoen har siden delt en ny video der hun sier at det faktisk var hennes idé.

«Jeg tuller. Jeg fikk faren min til å ta den med til ham. Han fortjente det fordi han alltid var der med meg», forteller hun.

Les også

Far skriver strålende notat for å få barna sine til å rydde opp etter seg på kjøkkenet