Mann død etter gjenoppliving på vaksinasjonssenter

19/01/2022 10:58

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En mann døde i går. Mannen ble uvel kort tid etter å ha fått vaksinen sin på et vaksinasjonssenter.

Lokale nederlandske medier Sleutelstad melder at en 77 år gammel mann døde tirsdag morgen på et vaksinasjonssenter i Leiderdorp i Nederland.

En lege tilstede begynte umiddelbart å gi mannen livreddende behandling. Han ble deretter fraktet til Leiden University Medical Center (LUMC) sykehus.

Det er ikke kjent nøyaktig når den eldre mannen døde, men en talsmann fra GGD HM bekreftet at de ble varslet i løpet av ettermiddagen.

– Tidlig på ettermiddagen fikk vi den triste nyheten om at mannen er død på sykehus, sier en talsmann for GGD HM.

Det er ennå ikke klart om hans død er relatert til vaksinen han fikk bare timer før sin død.

Leiden Universitets medisinske senter vil undersøke den eksakte dødsårsaken for å avgjøre om vaksinen har skylden for hans død. Dødsfallet er også rapportert til Lareb Side Effects Center.

Etter å ha sørget for at dødsfallet er registrert på Lareb Side Effects Center, er neste skritt for Leiden University Medical Center å undersøke om mannens død er relatert til boostervaksinen han mottok før sin død.

– Vi ønsker familien stor styrke i dette tapet, sier Sjaak de Gouw, folkehelsedirektør i GGD Hollands Midden, ifølge Sleutelstad.

" Hendelsene i morges har hatt stor innvirkning på dem. Vi ønsker å støtte dem i denne vanskelige tiden, sa Sjaak de Gouw.

Historien sier ikke om den 77 år gamle mannen hadde underliggende sykdommer. Av denne grunn er det ikke kjent om det kan være en underliggende sykdom som forårsaket hans plutselige død tirsdag.

 

 

 

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.