Mann funnet skyldig i å ha skutt offeret over et spill UNO

05/05/2022 08:15

Emma Sletta

Utland
Foto: Cobb County Jail
Foto: Cobb County Jail
En mann er funnet skyldig i å ha skutt en person på grunn av et spill UNO.

Taylor Grant fra Atlanta, Georgia, var involvert i en krangel med en 37 år gammel mann som han spilte kort med på en fest 13. Desember. 

34 år gamle Grant, skal ha blitt så sint over et UNO-spill at han endte opp med å skyte motspilleren i armen, deretter sto han over ham og truet med å drepe ham.

Politiet kom raskt til stedet, men her hadde Grant allerede forlatt åstedet.

Offeret hjalp imidlertid ikke akkurat til med etterforskningen, da han først fortalte offiserer at han hadde blitt utsatt for en bilskyting.

Imidlertid avslørte han senere hva som egentlig skjedde den kvelden.

«I vitnemålet forklarer offeret at han ikke ville at noen skulle havne i trøbbel, og det var derfor han løy om drive-by-skytingen,» sa WSB-TV.

Foto: Cobb County Jail

Grant ble arrestert på Hartsfield-Jackson Atlanta internasjonale lufthavn 2.

Under en høring 28. april fant en jury Grant skyldig i grove overgrep og besittelse av skytevåpen mens han utførte en forbrytelse.

– Beruselse så ut til å være katalysatoren for det som skjedde 13. desember. Men det er ingen unnskyldning for Grants ekstreme tilnærming, sier assisterende statsadvokat Nemonie Nooks.

Grant forventes å bli dømt på et senere tidspunkt.

Foto: Cobb County Jail

En som derimot ikke vil bli dømt er en mor til tre fra Texas som skjøt en mann som brøt seg inn i hjemmet hennes, noe som resulterte i døden.

Det var sent torsdag kveld, 28. april, da en innbruddstyv brøt seg inn i morens hjem i San Antonio mens hun og hennes tre barn var hjemme.

Inntrengeren, som angivelig fant veien inn i hjemmet gjennom vaskerommet, ble skutt to ganger i brystet av moren.

Da politiet kom for å undersøke åstedet, fant de den skadde mannen sittende på en stol i kvinnens hage.

Mannen, som senere ble identifisert som 41 år gamle Roman Rodriguez, døde på vei til sykehuset, ifølge KSAT

 

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.