Mann går intetanende over fotgjengerfeltet - i neste øyeblikk blir han slukt av bakken

04/09/2017 11:45

Anniken Hauge

Utland
En mann fikk seg en ubehagelig overraskelse da han ganske intetanende krysset en fotgjengerovergang og plutselig ble slukt av bakken.

Man kan bli utsatt for all verdens uhell når man beveger seg ute i trafikken.

Det lærte en yngre amerikansk mann på den tøffe måten da han skulle krysse et fotgjengerfelt i den amerikanske storbyen New York, skriver Huffington Post

For da den unge mannen gikk over veien, sank den ene foten hans plutselig gjennom asfalten, så hele benet hans satt fast i bakken mens trafikken fløt forbi i mannens øyenhøyde.

Forbipasserende oppdaget heldigvis raskt den unge mannen, og tilkalte både politi og brannvesen så gaten kunne sperres for trafikk. En av vitnene forteller at mannen så ut til å ha store smerter mens han var klemt fast. 

Da mannen krysset veien, forsvant det ene benet hans plutselig under bakken, og mannen satt derfor uhjelpelig fast. Foto: Twitter

Politi og brannvesen sperret raskt av gaten. Foto: Twitter

Deretter kom det tre brannmenn til stedet, som etter litt planlegging kunne dra mannens ben opp av asfalten. Mannen mistet den ene skoen og ble brakt til sykehuset for behandling.

- Ut i fra hva jeg kunne se, så gikk han bare over veien og så ga bakken bare etter under ham. Jeg løp bort og så at han satt fast, og det var da brannvesenet kom, sier Joe Grunbaum til Huffington Post om den merkelige episoden.

Brannmennene ankom stedet raskt, og fikk hjulpet mannen og sendt ham til behandling på sykehuset. Foto: Twitter.

Da mannen ble hjulpet opp, viste det seg et dypt, men ikke særlig bredt hull. Myndighetene kan fortsatt ikke forklare hvordan hullet oppstod så plutselig.

Se en video av uhellet og redningen nedenfor.