Mann hadde sex med kusinen sin i hjemmet sitt: Hun ante bare ikke hva som gjemte seg i skapet

29/09/2016 09:30

Anniken Hauge

Utland
Kusinen flyttet inn hos fetteren sin, og de har i dag barn sammen. Hun ante bare ikke at han gjemte på en mørk hemmelighet.

En oppsiktsvekkende sak ryster nå hele USA, men særlig innbyggerne i staten Michigan, hvor mannen Loyd Sabastian DeJohn sitte på tiltalebenken.

Den 48-årige mannen har i følge tiltalen hatt et forhold til sin 25-årige kusine Anjelica Gonzales, som flyttet inn i DeJohns hus etter kona hans forsvant på mystisk vis.

- Han sa til meg at jeg ikke skulle bekymre meg for henne. At hun ikke kom tilbake, og at jeg ville være i sikkerhet hos ham, og at han gjerne ville være sammen med meg, uttaler kusinen i forbindelse med rettssaken.

Etter at kusinen flyttet inn til han, hadde paret sex flere ganger i hjemmet. Hun har dessuten i ettertid også født DeJohns barns, i følge mediet America Now.

Foto: Facebook/Anjelica Gonzales

Anjelica Gonzales var riktignok den gang uvitende om at DeJohns nå tidligere kone lå død i et skap, på rommet hvor paret sov og hadde samleie.

Før forholdet startet hadde DeJohn bundet, kvalt, slått og stukket sin 51-årige kone Kimberly. Han har i følge tidligere kollegaer dessuten tidligere uttalt at han drømte om å drepe henne og fore henne til villsvinene sydpå, så ingen noensinne ville finne liket av henne. Etter drapet oppbevarte han liket i skapet.

Foto: Handout/Kimberly

Da Anjelica Gonzales klaget over en dårlig lukt i huset, flyttet DeJohn liket og gravde det ned, men det ble i ettertid funnet da Kimeberlys søster meldte henne savnet i mai 2014.

Saken har stått på siden september 2015 og nærmer seg nå en avgjørelse. 

DeJohn har innrømmet at han slo i hjel kona og flyttet liket, men nekter seg skyldig i overlagt drap. Det hele skjedde affekt, da kona ødela et av hans samleobjekter, lyder DeJohns forklaring. Han er riktignok anklaget for overlagt drap samt usømmelig omgang med et lik.

 

 

Læs også:

3 geniale triks: Så enkelt kan du bli kvitt løvetann i hagen Hvis du også er lei av løvetann i hagen din, bare følg disse tre smarte triksene.