Mann hadde sex med kusinen sin i hjemmet sitt: Hun ante bare ikke hva som gjemte seg i skapet

29/09/2016 09:30

Anniken Hauge

Utland
Kusinen flyttet inn hos fetteren sin, og de har i dag barn sammen. Hun ante bare ikke at han gjemte på en mørk hemmelighet.

En oppsiktsvekkende sak ryster nå hele USA, men særlig innbyggerne i staten Michigan, hvor mannen Loyd Sabastian DeJohn sitte på tiltalebenken.

Den 48-årige mannen har i følge tiltalen hatt et forhold til sin 25-årige kusine Anjelica Gonzales, som flyttet inn i DeJohns hus etter kona hans forsvant på mystisk vis.

- Han sa til meg at jeg ikke skulle bekymre meg for henne. At hun ikke kom tilbake, og at jeg ville være i sikkerhet hos ham, og at han gjerne ville være sammen med meg, uttaler kusinen i forbindelse med rettssaken.

Etter at kusinen flyttet inn til han, hadde paret sex flere ganger i hjemmet. Hun har dessuten i ettertid også født DeJohns barns, i følge mediet America Now.

Foto: Facebook/Anjelica Gonzales

Anjelica Gonzales var riktignok den gang uvitende om at DeJohns nå tidligere kone lå død i et skap, på rommet hvor paret sov og hadde samleie.

Før forholdet startet hadde DeJohn bundet, kvalt, slått og stukket sin 51-årige kone Kimberly. Han har i følge tidligere kollegaer dessuten tidligere uttalt at han drømte om å drepe henne og fore henne til villsvinene sydpå, så ingen noensinne ville finne liket av henne. Etter drapet oppbevarte han liket i skapet.

Foto: Handout/Kimberly

Da Anjelica Gonzales klaget over en dårlig lukt i huset, flyttet DeJohn liket og gravde det ned, men det ble i ettertid funnet da Kimeberlys søster meldte henne savnet i mai 2014.

Saken har stått på siden september 2015 og nærmer seg nå en avgjørelse. 

DeJohn har innrømmet at han slo i hjel kona og flyttet liket, men nekter seg skyldig i overlagt drap. Det hele skjedde affekt, da kona ødela et av hans samleobjekter, lyder DeJohns forklaring. Han er riktignok anklaget for overlagt drap samt usømmelig omgang med et lik.