Mann hyret en person for å delta i begravelsen hans for å konfrontere den utroe kona

17/11/2022 09:03

Sofie

Utland
Foto: Youtube/SBS Insight
Foto: Youtube/SBS Insight
"Han ville at jeg skulle konfrontere hans beste kamerat for å ha prøvd å ligge med kona hans mens han lå på dødsleiet".

En mann på dødsleiet hans hyret en "Coffin Confessor" for å møte opp i begravelsen hans og rope ut sin beste kamerat for å ha prøvd å ligge med kona mens han var syk.

Bill Edgar jobbet som privatetterforsker fra Queensland, Australia, da han innså at han hadde en evne til å møte opp i begravelser på vegne av de døde.

53-åringen falt inn i den bisarre jobben ved et uhell, mens han jobbet med en klient ved navn Graham som bare hadde måneder igjen å leve.

Etter hvert kom de to i gang med å snakke om døden og livet etter døden, og klienten avslørte at han hadde noen forhåpninger til hans forestående begravelse - nemlig at han ville at noen skulle konfrontere hans såkalte bestekamerat.

"Jeg foreslo at jeg skulle krasje begravelsen hans for ham, og han tok meg på tilbudet," sa Bill til Australias SBS.

"Han ville at jeg skulle ut med hans beste kamerat for å ha prøvd å ligge med kona hans mens han lå på dødsleiet.

"Han ba meg også fjerne tre personer fra menigheten som han ikke hadde sett på 30 år, så hvorfor viste de sin respekt nå når de kunne ha sett ham da han levde?"

Som du sikkert kan forestille deg, ble folk helt sjokkert da Bill gikk videre med sin første begravelseskrasj.

Bill sa: "Jeg mener, jeg avbryter en begravelse. Du har kjære som sitter der og sørger, og bestekameraten hans fremfører en lovtale, og jeg reiser meg, avbryter begravelsen og kunngjør at bestekameraten hans må sette seg ned.

"Mannen i kisten har noe å si, og dette er hva det er. Og jeg skal åpne konvolutten og lese høyt nøyaktig hva som ble sagt."

Siden den gang har Bill skapt seg et navn som 'The Coffin Confessor', og avslører at han kan tjene hvor som helst mellom $2,000 (£1,100) og $10,000 (£5,600).

Han har til og med skrevet en bok om sine begravelsesrasende opplevelser.

Mens de fleste av Bills saker har en tendens til å omhandle utroskap, er andre tilståelser som klienter ikke var modige nok til å innrømme da de levde.

I ett tilfelle ble Bill kontaktet av en syklist som ba ham fortelle noen "hjemmesannheter" om visse personer i familien hans at han ikke ønsket å være i begravelsen sin, men enda viktigere, at han var homofil.

Bill ble ansatt for å avsløre for syklistens nærmeste at han hadde vært homofil og at kjæresten hans var en som satt blant folk i begravelsen den dagen.

På spørsmål om hvorfor han tror de fleste lar være med å komme med disse store tilståelsene til etter deres død, sa Bill: "Vel det meste er fordi de ikke har krefter til å reise seg og slå menneskene i ansiktet som skader dem."

Siden han delte sin uvanlige jobb, har Bill fått telefoner fra hele verden, og har til og med sikret seg en avtale med Paramount Pictures for en film om livet hans.

Mens mange skuespillere blir vurdert til å spille Bill, har han selv en favoritt i tankene: Ryan Reynolds.

I en samtale med Daily Mail Australia forklarte han: "Han er ganske svart og hvit og han kan være mørk og humoristisk på samme tid. Han er mye lik meg."