Mann klapper villhest selv om det er forbudt: Da gir hesten igjen

19/08/2021 08:56

Emma Sletta

Utland
En mann bestemmer seg for å klappe en vill hest, selv om det er strengt forbudt. Det angrer han på noen sekunder senere.

Når du er på stranden, er det vanligvis en rekke regler som må overholdes. Det gjelder uansett hvor i verden du er.

Ofte er det instruksjoner i forhold til badesikkerhet som må følges, mens på andre strender er det dyreliv som du bør være på vakt for.

Selv om det var klart at sistnevnte var aktuelt på en strand på den amerikanske østkysten, valgte en mann fortsatt å ignorere det. Det var imidlertid ikke mer enn noen få sekunder før han angret på at han ikke hadde holdt seg til reglene.

Mannen var gjest på en strand på Assateague Island, som ikke bare er kjent for sine vakre strender, men også for sitt rike og ville dyreliv.

Flere steder på stranden på Assateague Island er det reist faresignaler som tydelig sier at du må holde deg borte fra dyrelivet som besøker stranden. Videoen av mannen som bryter reglene viser veldig tydelig hvorfor det er en god ide å respektere tegnene.

Selv om han ble informert om at han skulle holde seg borte fra de ville dyrene på stranden, valgte mannen likevel å gi en villhest et lite klapp på ryggen. Det kan virke ufarlig, men han fant fort ut av at han sannsynligvis ikke burde ha gjort det.

Det er ikke kjent om han ønsket å hjelpe hesten bort fra stranden, eller om han bare var nysgjerrig. I alle fall oppdaget han imidlertid raskt at han må holde seg borte fra hestene en annen gang.

Den ville hesten er ikke vant til å bli berørt av mennesker, og derfor reagerer den ved å sparke. Mannen blir truffet av det harde sparket og faller til bakken, men står opp relativt raskt igjen, som du kan se i videoen nedenfor: