Mann lider av bisarr sykdom: lager pølser ut av snabelen

04/08/2022 07:42

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En mann måtte søke medisinsk hjelp fordi han laget 'pølser ut av snabelen' og begynte å lide av 'rektal utløsning'

Over en periode på to år la den 33 år gamle mannen merke til en rekke merkelige problemer, som inkluderer fekal materie i urinen, og at en "betydelig mengde" urin og sæd gikk fra anusen hans.

Etter å ha opplevd smerter i testiklene i nesten en uke, bestemte han seg for å søke hjelp da han ønsket å få svar på hva som var galt.

Ifølge en rapport publisert i det medisinske tidsskriftet Cureus, viste tester at han hadde en urinveisinfeksjon samt et problem med endetarmen.

En CT-skanning viste at han hadde en "gassfylt struktur" som ytterligere tester viste var noe som kalles en fistel, som er en unormal forbindelse mellom urinrøret og endetarmen, som åpenbart ikke burde være der.

Tilsynelatende var det denne forbindelsen som blant annet forårsaket at han opplevde at sæd kom ut av anusen hans.

Det medisinske personalet jobbet deretter for å finne årsaken til problemet, hvor de utelukket mulige infeksjoner som tuberkulose og inflammatorisk tarmsykdom.

Mannen benektet også at han hadde lidd noen form for rektal traume eller penetrasjon, eller at han tidligere hadde utført en eller flere abdominale operasjoner.

Til slutt oppdaget de at han hadde ligget tre uker i koma, etter forgiftning fra kokain og fsenklidin (PCP) to år tidligere. Det var omtrent samtidig som han først begynte å legge merke til de bisarre symptomene.

Det var også i løpet av denne tiden at han var utstyrt med et kateter, som legene trodde var årsaken til den uklare situasjonen han hadde havnet i. Heldigvis klarte legene å rette opp mannens tilstand, som ble gjort ved å lukke prostata knyttneve.