Mann på vill øl diett: Mistet 18 kilo og samlet inn 75.000 på 40 dager

13/04/2021 12:54

Emma

Utland
En amerikansk mann har hvert år, frem til påske, levd utelukkende på øl, og det har angivelig gjort underverker for helsa hans

Den kristne ferien, påske, har nettopp avsluttet, og i denne forbindelse har en amerikansk mann delt sin ville historie, da årets påske markerer slutten på et vilt vekttapprosjekt han jobber med hvert år i oppkjøringen til høytiden.

Hvert år under fastetiden gir ølbrygger og veterinær Del Hall opp alt annet enn øl, og lever på en all-øl diett som har gjort overraskende underverker for helsen hans.

Nå, med et år igjen, avslører Del hvor mye han har gått ned i vekt og hvor mye penger han fikk til veldedighet.

Del, medeier av 16 Lots bryggerier i Mason, Ohio, utøvde sin første all-øl raskt i 2019. Og det er akkurat slik det høres ut. I løpet av 40 dager og netter, bruker han ingenting annet enn øl - skriver newsner.

Hvorvidt Del ikke har spist noe på lang tid, rapporterer ikke historien, men han har absolutt ikke drukket noe annet enn øl i perioden, som har blitt til to til fem øl daglig.

På forsiden av det høres det ikke veldig sunt ut, eller hyggelig for den saks skyld, men det kan være at du bør prøve det noe karakteristiske kostholdet. Del sier at han har det veldig bra.

"Jeg har det bra! Jeg gikk ned 20 kilo. "Kolesterolet mitt falt, blodtrykket mitt falt og blodsukkeret mitt falt. Alle forbedringer." - sa han etter øldietten i 2019

Etter det positive resultatet er det ingen overraskelse at Del valgte å holde seg til den nye tradisjonen, og i fjor valgte han å gjøre noe ekstra ut av perioden og prøve å samle inn penger til veldedige formål samtidig.

Den ideen fortsatte Del også i år, hvor pengene samlet gikk til barer og tavernaer som led hardest under corona nedleggelser.

"Hvis jeg kan gå inn i 43 barer og restauranter og jeg kan sette 3000 kroner ekstra i deres tips krukker, det er en stor seier," sa han til FOX 19.

Og det er det Del kan gjøre. I forbindelse med øldietten og "eksperimentet", startet han en "GoFundMe" som har samlet over DKK 75.000.

Ikke bare det, nok en gang klarte den øl-glade mannen å gå ned i vekt, ganske mye. Ved hjelp av to til fem øl om dagen, og ingenting annet, mistet Del over 18 kilo på 40 dager.

"Jeg gledet meg til vekttapet, jeg gledet meg til hvordan kroppen min føltes, og jeg gledet meg til å skaffe litt penger," sa han, og la til:

"Og alle disse tingene kom til å realiseres, så jeg er veldig fornøyd med hvordan dette året gikk,"

Til tross for den store suksessen til det uvanlige prosjektet, ser Del nå frem til et litt mer variert kosthold.

"I ettermiddag skal jeg handle, jeg har ikke handlet dagligvarer på over en måned. Og jeg vil ha en margarita. Jeg vil ikke ha en øl med den.""