Mann pågrepet i dyrepark for å ha voldtatt en ponny foran barn

13/11/2017 19:45

Anniken Hauge

Utland
Han risikerer nå opp mot fire års fengsel.

En 23-årig mann fra Syria har angivelig voldtatt en ponny i en zoologisk hage i Berlin. Flere besøkende, inkludert barn, så hendelsen utfolde seg, og ga raskt beskjed til politiet som nå etterforsker saken.

3. november om ettermiddag så flere besøkende i den zoologiske hagen den traumatiserende hendelsen finne sted. 

- Barnevakten var i den zoologiske hagen med sønnen vår, da de oppdaget mannen i seksuelt samvær med ponnyen, forteller en kvinne til Berliner Morgenpost.

Hun tilføyer dessuten at barnvakten ikke orket å fortelle mer om hendelsen, da den hadde vært svært traumatisk for de som var vitne til hendelsen.

Heldigvis fikk barnevakten tatt et bilde av den seksuelle krenkelsen, som nå er bevis i saken mot den syriske mannen.

Mannen forsvant raskt inn i skogen da han oppdaget at han hadde tilskuere, men parkens vakter rakk å få tak i ham før han kom seg unna. Deretter ble han overbrakt til politiet.

Mannen er nå tiltalt for å ha forårsaket ordensforstyrrelse ved seksuelle handlinger og for selve overgrepet på ponnyen. Han risikerer opp mot fire års fengsel. 

En ansatt i dyreparken håper at hendelsen ikke vil få betydning for fremtidige gjesters ønske om å besøke den ellers barnevennlige parken: 

- Det skjer så mye positivt i dyrehagen hele året. Det er forferdelig hvis vi fremover blir assosiert med denne hendelsen, forteller han til det tyske mediet.