Mann pågrepet: Mor serverte hasjkaker til eldre

17/01/2022 09:17

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En 56 år gammel mann er pågrepet etter at moren - angivelig uten å vite det - serverte kaker med ulovlige ingrediens.

Det er ikke kjent om en 56 år gammel mann ville ha litt gang i morens kortspillkveld eller hva motivet bak det var.

Hvis ikke annet, endte moren hans - angivelig uviten - opp med å servere marihuanabrownies til andre eldre mennesker under en kortspillkveld i Sør-Dakota, USA.

Det er ifølge NBC News.

Hans sønn, Michael James Koranda, ble arrestert 5. januar etter at politiet begynte å etterforske rapporter om «mulig forgiftning».

Koronda er nå siktet for besittelse av narkotika.

– En etterforskning av hendelsen viste at pasienter alle ble rammet av THC fra en del brownies som hadde blitt tatt med til kulturhuset av den mistenktes mor, sier politiinspektør Maggs.

Mannens mor fortalte politiet at «sønnen Michael hadde bakt en stekepanne med brownies, og hun tok dem med til kulturhusets kortspillkveld».

Politibetjenten snakket med to personer den kvelden som spiste kakene. De sa at de fant ut at Koronda hadde vært i Colorado i helgen, hvor rekreasjons marihuana er lovlig for personer over 21 år, og hadde tatt stoffet med hjem.

'Michael tilsto å ha tatt med seg et pund (2,2 kg) THC-smør for å lage en stekepanne med brownies, og så gikk han til sengs. Moren tok kakene med på kortspillkvelden, der flere spiste av dem. Michael fortalte meg at den resterende halvdelen av pundet fortsatt var i huset hans.

Den 56 år gamle mannen overleverte resten til etterforskere i saken.

Ifølge rettsdokumenter ble Michael Koronda løslatt mot kausjon på i underkant av 20.000 kroner.