Mann serverte vennene sine tacos som var laget av hans eget amputerte ben

02/11/2021 12:29

Emma Sletta

Utland
Privatfoto
Privatfoto
"En venn måtte spytte meg ut på i en serviett."

Hvis du kunne smake menneskekjøtt på en etisk måte, ville du da ha gjort det? Det er den slags spørsmål du stiller etter å ha sett serier som ‘Silence of the Lambs’. Uansett hvordan du svarer, forventer du aldri at noen holder deg opp på svaret ditt. 

Men i et innlegg på mediet Reddit har brukeren IncrediblyShinyShart delt historien om hans motorsykkelkrasj som satte ham ansikt til ansikt med den makabre hypotesen. 

Da en bil traff motorsykkelen hans og sendte ham flyvenne inn i en nærliggende skog, ble foten hans knust så mye at han aldri ville gå på den igjen. Da legen spurte om han ville amputere den, var hans eneste spørsmål: "Kan jeg beholde det etterpå?".

Legen sa ja og han fik derfor det amputerte beinet med hjem. 

Bilde av den knuste foten før den ble amputeret. Foto: Privat

Shinys plan var egentlig å utstoppe foten så han kunne ha den stående i hjemme sitt som en lampe eller en dørstopper. Men da dette ble en alt for dyr ting å gjøre, måtte han komme med en anden ide.

Ca tre uker etter ulykken, inviterte Shiny, som vil være anonym, 10 av sine mest fordomsfrie venner til en spesiell brunsj. Her spiste de epleskiver, fruktterter og sjokoladekake. De drakk gin limonade og punchs. 

Men så kom hovedretten på bordet: fajita tacos laget av Shinys avskårne menneskelige ben.

Privatfoto

Han hadde marinert ‘kjøttet’ over natten og blandet det med løk, paprika, salt, pepper og limejuice. Så serverte han det på mais tortillas med tomatillo saus.

Den spesielle hovedretten falt dog ikke i smak hos alle gjestene, det var en av gjestene som ikke kunne klare tanken av at det var menneskekjøt han spiste og endte med å spytte det ut.

"En av vennene mine måtte spytte meg ut på i en serviett." Sier Shiny til medie Vice.

Privatfoto

I USA er det ikke en føderal lov som forbyr kannibalisme. Idaho er den eneste staten der den enkle handlingen å spise menneskelig kjøtt kan få deg i fengsel. Lover mot mord, kjøp og salg av menneskelig kjøtt, og likforseelse gjør kannibalisme vanskelig, men tekniskset er det lovlig i de andre 49 statene. 

Det er sjelden at noen som kan samtykke til å bli spist møter noen som er interessert i å spise dem, men selvom det scenariet reiser massevis av etiske spørsmål. Har det vært en belgisk mann ved navn Detlev Gunzel som ble dømt til åtte og et halvt års fengsel for å ha slaktet og spist en polsk forretningsmann med den polske forretningsmannens samtykke.