Mann var sjalu på ekskjæresten: – Hun elsket vibratoren mer enn meg

Foto: Shutterstock.com

Han hadde nettopp betalt for ferien til Lanzarote da en ny fyr flyttet inn. Så mistet han fullstendig besinnelsen og endte opp i retten.

En rasende mann endte opp med å bli arrestert og måtte i retten etter at han ikke kunne kontrollere sjalusien sin.

Ifølge The Sun ble Rich Moore gal da han skulle hente sakene sine fra ekskjærestens hus.

Les også

Kvinne med to vaginaer snakker ut: Bruker den ene privat og den andre på jobb

Han og Sarah Mills slo opp. Kort tid før hadde han betalt en tur til ekskjæresten.

«Hun flyttet en annen fyr inn ganske umiddelbart etter at jeg betalte for ferien hennes på Lanzarote», sier Rich Moore, som hadde fått nok.

Da han skulle hente sakene sine, knuste han først ekskjærestens, tusenvis av dollar dyre, solbriller. Så så han vibratoren hennes. Han rev den i stykker.

Hun elsket den mer enn meg. Det var derfor jeg var sint på den. Jeg kjøpte den til henne. Det kostet £ 30 (£ 25, ed.), sa Rich Moore da han forsvarte seg i retten.

Hærverkssaken kom opp etter at Sarah Mills rapporterte hendelsen til politiet. Rich Moore synes det er latterlig at saken havnet i retten.

«Jeg fortalte politiet at jeg hadde ødelagt og tilbudt å betale for det for å redde oss alle fra å komme i retten, men de ville ikke høre. Jeg ville ta på meg en t-skjorte i retten med teksten ‘Red Dildo’, men jeg bestemte meg for at det sannsynligvis ikke var det beste,» sier han.

Parret var sammen i syv år og de har også en datter sammen.

Les også

Etter flere tilfeller: Nå vil puben endre navn med Boris Johnson som inspirasjon