Mann var sjalu på ekskjæresten: – Hun elsket vibratoren mer enn meg

18/01/2022 11:13

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Han hadde nettopp betalt for ferien til Lanzarote da en ny fyr flyttet inn. Så mistet han fullstendig besinnelsen og endte opp i retten.

En rasende mann endte opp med å bli arrestert og måtte i retten etter at han ikke kunne kontrollere sjalusien sin.

Ifølge The Sun ble Rich Moore gal da han skulle hente sakene sine fra ekskjærestens hus.

Han og Sarah Mills slo opp. Kort tid før hadde han betalt en tur til ekskjæresten.

«Hun flyttet en annen fyr inn ganske umiddelbart etter at jeg betalte for ferien hennes på Lanzarote», sier Rich Moore, som hadde fått nok.

Da han skulle hente sakene sine, knuste han først ekskjærestens, tusenvis av dollar dyre, solbriller. Så så han vibratoren hennes. Han rev den i stykker.

Hun elsket den mer enn meg. Det var derfor jeg var sint på den. Jeg kjøpte den til henne. Det kostet £ 30 (£ 25, ed.), sa Rich Moore da han forsvarte seg i retten.

Hærverkssaken kom opp etter at Sarah Mills rapporterte hendelsen til politiet. Rich Moore synes det er latterlig at saken havnet i retten.

«Jeg fortalte politiet at jeg hadde ødelagt og tilbudt å betale for det for å redde oss alle fra å komme i retten, men de ville ikke høre. Jeg ville ta på meg en t-skjorte i retten med teksten ‘Red Dildo’, men jeg bestemte meg for at det sannsynligvis ikke var det beste,» sier han.

Parret var sammen i syv år og de har også en datter sammen.

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.