Mannen bodde gratis i 5 år på stort hotell på grunn av et smutthull i loven: Så gjorde han noe veldig dumt

20/02/2024 16:00

Sofie

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En litt for grådig avgjørelse fikk store konsekvenser for mannen.

En oppfinnsom New Yorker ved navn Mickey Barreto utnyttet en sjelden brukt boliglov til å bo gratis på det berømte New Yorker Hotel på Manhattan i fem år.

Den kreative metoden falt imidlertid ikke i god jord hos myndighetene, da Barreto tok det et skritt videre og hevdet å eie hele hotellbygningen.

Dette forsøket på å kreve leie fra andre leietakere førte til at han ble arrestert denne uken, hvor han ble siktet for innlevering av falske eiendomsdokumenter. Det skriver AP Nyheter.

Saken startet da Barreto og kjæresten utnyttet en klausul i lovverket som ga beboere i enkelte bygninger rett til seks måneders leiekontrakt.

Etter å ha hevdet denne retten, etter å ha betalt for en enkelt natt, ble Barreto ufrivillig kastet ut av hotellet, men vant senere retten til å returnere gjennom en anke.

Påtalemyndighetene på Manhattan erkjenner at Barreto lovlig skaffet seg "besittelse" av rommet sitt gjennom boligretten.

Imidlertid overskred han målet i 2019 ved å laste opp en falsk eiendomsoverføring som urettmessig gjorde ham til eier av hele bygningen, som har vært eid av Holy Spirit Association for Association of World Christendom siden 1976.

Barreto hevder handlingene hans var en form for aktivisme rettet mot å hindre Foreningen i å tjene penger. Han har representert seg selv i de sivile sakene og først sikret seg en forsvarer etter pågripelsen.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.