Mannen gjemmer seg i fryseren og dør - vent til du hører den skumle hemmeligheten som får det til renner kaldt nedover ryggen

11/07/2023 23:30

Emma

Utland
OBS dette er et Arkivfoto. / Foto: Youtube
OBS dette er et Arkivfoto. / Foto: Youtube
Når folk hører den uhyggelige sannheten, renner det kaldt nedover ryggen.

Det var en ekstremt tragisk hendelse som nylig utspilte seg i Minnesota.

Du må spole tilbake tiden en måned tilbake da en mann ble funnet død i et ubebodd hus.

Og i ettertid har det kommet frem at avdøde, nå identifisert som 34 år gamle Brandon Lee Buschman, forsøkte å unnslippe politiet da han gjemte seg inne i kjøleskapet.

Dødsfallet, som ble rapportert 26. juni, etterlot mange ubesvarte spørsmål.

Og nå har obduksjonsrapporter avdekket at det ikke var tegn til traumer eller vold på kroppen.

Det har i ettertid kommet frem at mannen fikk utstedt en ransakelsesordre i hans navn, noe som tyder på at han forsøkte å unndra seg politiet ved å gjemme seg i kjøleskapet.

Og ifølge Gilbert Police Department, som ble sitert av CBS News, var kjøleskapet en eldre modell med en låsemekanisme på utsiden. Når døren er lukket, er det umulig å åpne den fra innsiden.

Det skal imidlertid bemerkes at kjøleskapet ikke var i drift da det ble funnet i kjelleren til et hus som ikke hadde vært bebodd siden april 2022.

Men etterforskningen stopper absolutt ikke her.

I skrivende stund jobbes det med å avdekke ytterligere detaljer om denne tragiske hendelsen og for å forstå hvorfor Brandon Lee Buschman valgte å søke tilflukt i kjøleskapet og hva som førte til hans død.

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.