Mannen tar servitøren på rumpa: det kom han snart til å angre på

18/11/2023 10:00

Mikkel Sletta

Utland
Foto: YouTube
Foto: YouTube
En ukjent mann tok tak i baken til den 21 år gamle servitøren, men noen sekunder senere angret han bittert.

Vi skriver 2024 på kalenderen om ikke lenge, men noen synes fortsatt at det er vanskelig å forstå at de ikke har rett til å ta på andres kropp uten tillatelse. 

Og det var det 21 år gamle Emelia Holden følte da hun gikk på pizzeriaen 'Vinnie Van Gogo's' i Savannah, USA. I forrige måned ble hun utsatt for noe ubehagelig som ikke er noe å skrive hjem om. 

Damen holdt bare på med sine egne saker da en fremmed mann tilsynelatende fant det helt akseptabelt å ta på bakdelen hennes. 

Men det kom han snart til å angre på. 

For med bestemte skritt gikk Emelia bort til mannen, og trakk ham så hardt tilbake i kragen at halvparten kunne vært nok. 

Mannen falt også i bakken på null komma fem. 

"Jeg så på ham og sa: "Du rører meg ikke, din jævel", sa Emelia til media People

Hele episoden ble også fanget opp av restaurantens overvåkingskamera, noe som gjorde det enkelt for politimyndighetene å etterforske saken, og derfor ble den 31 år gamle mannen umiddelbart pågrepet. 

Videoen, som i skrivende stund har gått viralt, hylles nå med et hav av kommentarer, der tusenvis mener at Emelia valgte å gjøre det rette i situasjonen. Og 21 år gamle Emelia har bare én ting å si om den uventede oppmerksomheten: 

«Jeg er glad for at andre kvinner kan se dette og vite at de kan forsvare seg. Det er hyggelig å vite at jeg har gjort andre kvinner sterkere”. 

I skrivende stund er videoen dessverre ikke tilgjengelig på youtube, men den legges inn i bunnen av artikkelen så snart den skulle bli det.

Læs også:

Norsk duo med trist melding Duoen kommer nå med en trist melding.