Mannens koffert passet ikke til flyselskapets krav: Du gjetter aldri hva han da gjorde

23/08/2023 13:30

Emma Sletta

Utland
Foto: Kennedy
Foto: Kennedy
Alle som har fløyet med et av lavprisflyselskapene, vil være kjent med de drakoniske tiltakene rundt størrelsen på bagasjen din.

Det finnes et hvilket som helst antall videoer på nettet som viser at folk tar ekstreme forholdsregler for å sikre at de kan ta håndbagasjen inn i kabinen og unngå gebyrene for å sette den i lasterommet.

Men en passasjer tok ting enda mer slik at vesken hans ikke ville passe i esken.

Hva ville du gjort hvis vesken din ikke passet? Du vil selvfølgelig prøve igjen, kanskje prøve å justere vinkelen, presse litt hardere.

Men hvis det ble klart at uansett hvor mange rare vinkler du prøvde eller hvor hardt du presset, at det ikke var noen måte det ville passe, ville du til slutt bare måtte innrømme nederlag og svelge den ekstra avgiften.

Men ikke denne mannen.

Denne mannen bestemte seg for at i stedet for å betale for det, ville han bare trekke biter av vesken og ødelegge den til den passet inn i esken og deretter kunne bæres inn i hytta.

En video viser den målbevisste passasjeren som kraftig drar av den delen av posen som har håndtaket til å trekke den. Mens posens kropp var liten nok til å passe, holdt dette elementet det tilbake, så det måtte gå.

Kimberly Standen (29) klarte å få alt på video.

Kimberly, fra Bury St Edmunds i Suffolk, East Anglia, sa: "Jeg tror ikke det hadde vært noen konfrontasjon før denne gangen [med ham og en EasyJet-representant]."

Det skriver LADbible.

Foto: Kennedy