Marias kjæreste mishandlet hennes bare 13 dager gamle sønn til døde: Nå er de begge siktet

25/10/2017 12:00

Anniken Hauge

Utland
Paret er nå pågrepet og siktet for barnemishandling og drap.

26-årige Maria Elena Sullivan fra Utah i USA, ble 4. september i år mor til en sønn. Bare 13 dager senere, den 17. september, døde den lille sønnen hennes.

Søndag ble kvinnen arrestert, etter anklager om at hennes 21-årige kjæreste Dylan James Kitzmiller, misbrukte babyen, og at hun ikke gjorde noe for å stoppe det, melder Fox News.

Den 26-årige moren var angivelig etterlyst av politiet, og ble pågrepet mens hun lå til behandling på et sykehus i Georgia. 

Kjæresten hennes, 21-årige Dylan James Kitzmiller ble pågrepet fredag, og begge er nå siktet mistenkte for mord og tre tilfeller av barnemishandling.

21-åringen er nå siktet for barnemishandling og drap. Foto: West Jordan Police Department

- Begge ble siktet fordi kjæresten var godt klar over at det var misbruk av babyen, men hun gjorde ikke noe for å hindre det eller ta barnet i sikkerhet, sa aktor i retten.  

På samme dag som barnet døde skal Maria ha fortalt en venn over telefonen at hun "måtte unnslippe Kitzmiller's misbruk". Under samtalen skal barnet ha vært alene med kjæresten.

Moren til barnet, 26-årige Maria, er også siktet fordi hun ikke fikk barnet i sikkerhet fra den voldelige kjæresten. Foto:West Jordan Police Department

Senere om kvelden skal Maria ha hørt skrik fra den lille sønnen og hørt han hive etter pusten. Da hun prøvde å få kontakt med ham, hev han etter pusten et par ganger, før han sluttet helt å puste og til slutt døde. 

Paret ringte politi og ambulanse, men de kunne imidlertid ikke redde guttenes liv.

Maria fortalte politiet at kjærsten hennes Dylan mishandlet henne verbalt – og den lille sønnen hennes fysisk. Hun fortalte at han blant annet hadde kastet barnet rundt, slått ham i ansiktet og bitt ham i hendene, ifølge Fox New.

På tross av at moren til det lille barnet visste om kjærestens mishandling, skal hun ikke ha gjort noe for å stoppe det eller tatt med barnet til sykehus.   

 

 

På bakgrunn av dette er begge to siktet for barnemishandling og mord.

Les også: Tiltalt: Mann løftet 4-årig jente over gjerdet i barnehage og voldtok henne