McDonald’s klippet bondens hekk for å sette opp et reklameskilt - var ikke forberedt på hevnen hans

29/06/2017 19:30

Ida Veiden Brakstad

Utland
En bonde ville ikke finne seg i at den verdenskjente burgerkjeden fjernet hekken hans for å sette opp et reklameskilt. Men så fandt han på en utspekulert hevn.

En hekk måtte bøte med livet da en McDonalds restaurant skulle sette opp et reklameskilt for deres restaurant i nærheten av byen Ower mellom Salisbury og Southampton i den sørlige delen England. 

Restauranten beskar en vildtvoksende hekk ut til motorveien slik at bilistene kunne se muligheten for å kjøre rett inn i deres drive-in og kjøpe burgere og pomfrittes, men den lokale bonden fandt seg ikke i at hekken hans ble fjernet, skriver The Sun. 

Så den smarte bonden kom lynsnart opp med en snedig hevn som skulle gjøre reklamen usynlig igjen.

Foto: Rex

Slik så veisideskiltet ut før hekken ble klippet. Foto: Rex

Ved hjelp av en traktor og et par stablede høyballer fikk bonden effektiv skjult reklamen, slik at den igjen ble usynlig for de passerende billistene.  

Slik så veisideskiltet ut etter bondens snedige hevn. Foto: Rex

Den hevngjerrige bonden er ikke nevnt med navn, og det vites ikke hvilke konsekvenser den spesielle hevnaksjonen har fått. 

Det britiske veidirektoratet er kjendt med saken, men kan ikke gjøre noe siden skiltet er privat og ikke er satt opp av myndighetene. 

Forskere trenger store mengder avføring: Få 250 kroner for hver bæsj

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.