McDonalds medarbeider med sjokkerende avsløring: Vokt dere for dette i drive-in

11/10/2021 08:43

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En McDonalds ansatt har gjort en åpenbaring som du kanskje vil ha deg i bakhodet når du neste gang besøker deres drive-in.

Enten du har bakrus eller bare vil unngå matlaging, er det ikke mye som kan konkurrere med en tur på McDonald's.

Å kunne kjøre gjennom drive-in er for mange en luksus, da det gjør det enda enklere å hente mat. Mange ville sannsynligvis droppe Golden Seagull hvis de ikke hadde denne muligheten til å hente maten.

Men neste gang du tar en tur gjennom en drive-in, er det noe du trenger å bære i bakhodet. En McDonalds ansatt har avslørt dette i en video på TikTok. Hun avslører blant annet at de har skjulte kameraer og kan høre samtalene våre.

Foto: Tiktok

På TikTok, under brukernavnet @secretfitzz, avslører den kvinnelige McDonald's-ansatte blant annet at bilder blir tatt av oss når vi tar en tur i deres drive-in. Og ikke bare det, de kan høre samtalene våre også.

– Det at folk ikke vet at vi kan høre samtalene dine selv om vi ikke snakker med deg og tar imot bestillingen din, sier kvinnen.

«Og vi har et kamera på høyttaleren som tar et bilde av deg, så vi vet hvilken rekkefølge folk har bestilt maten deres i. Å se disse bildene av tilfeldige mennesker redder dagen min», fortsetter hun.

Ikke alle har tatt like godt til nyheten om at samtalene deres potensielt kunne ha blitt overhørt av McDonalds ansatte som har vært på jobb ved de anledningene de har vært på en drive-in.

I alle fall har det ført til at flere har sagt at de har blitt litt panikk av utsiktene til at bilder blir tatt av dem, og at deres hemmelige samtaler kan ha blitt overhørt.

"Hvis dette er sant, vil jeg aldri komme dit igjen," skriver en person, mens en annen bare skriver: "Ny frykt ulåst: Drive-thrus."

"Hvordan kan du høre samtalene mine når du ikke engang kan høre meg skrike inn i mikrofonen fra 5 cm unna?" skriver en tredje som tilsynelatende ikke er helt overbevist om at kvinnen forteller sannheten.

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.