Medarbeider gjorde narr av kunden: Hadde ingen anelse om hvem det var

14/09/2021 09:43

Emma Sletta

Utland
privatfoto
privatfoto
Ingen visste at han var en kjendis.

Bo Bice, kjent for sitt engasjement i «American Idol», hevder å ha blitt utsatt for rasisme på en Popeys-restaurant på Hartsfield-Jackson International Airport i Atlanta, Georgia.

"Han har allerede fått maten sin, den hvite der," hevder Bice at en av fastfood restaurantens ansatte sa om han før han feilaktig overleverte sin ordre til noen andre.

Det skriver Daily Mail.

Kvinnene, som var i nærheten, lo angivelig etter å ha hørt ham bli referert til som "den hvite mannen".

Han hevder også at en av kvinnene spottet navnet hans i fem minutter på rad, inkludert å kalle ham 'Bow-Bow, Boo- Boo og Bo-Bo'.

Bice valgte senere å dele et innlegg som inneholder bilder og navnet på en av kvinnene.

«Hvis jeg hadde snudd det, hvis jeg hadde brukt så ufølsomme ord, ville jeg ha blitt boikottet, folk ville ikke lenger kjøpt albumene mine», sier Bice til WTTG.

Facebook fjernet imidlertid umiddelbart innleggene sine, og begrunnet det for brudd på retningslinjene deres for ikke å «identifisere og shaming enkeltpersoner», noe som gjorde Brice litt frustrert.

"Facebook valgte i går kveld å slette innlegget mitt for å kneble meg - og alle dere som er lei av rasistiske, doble standarder folk. Du tok Popeyes side, Facebook, men du skulle ha sjekket gyldigheten av klagen deres i stedet», skrev han i innlegget på Facebook.

Popeyes Louisiana Kitchen har siden beklaget hendelsen.

Bice la til at han ba om at den ansatte ikke skulle få sparken, men omskolerte seg.

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.