Medarbeider på McDonald’s er klar til å ta imot bestilling – men plutselig hopper han ut av vinduet

15/03/2017 19:30

Anniken Hauge

Utland
En 22-årig McDonald’s-ansatt skulle til å ta i mot en bestilling, da han fikk øye på noe underlig utenfor. Hans kollegaer rakk ikke å reagere, før 22-åringen i en rask bevegelse hoppet ut av vinduet.

En McDonald’s-medarbeider fra Florida blir hyllet som en helt, etter han tilsidesatte alt for å hjelpe en kvinne i nød.

Den 22-årige Pedro Viloria var på jobb ved take away-vinduet, da han oppdaget at en kvinne på den andre siden fikk et illebefinnende, rapporterer New York Daily News.

Kunden – som var en politibetjent som hadde fri – så til at ha det fint da hun bestilte mat. Men da han rakte henne posen med mat, så han at hun hadde problemer med å puste.  

Hun hadde angivelig de to barna sine i baksetet. Da hun kjørte sakte vekk fra restaurantens vindu, kjørte hun inn i veiskulder. 

Pedro Viloria hørte barna rope fra baksetet, og kastet seg resolutt ut av vinduet. Deretter løp han bort til bilen. 

- Jeg tenkte at det hadde vært veldig tragisk hvis de barna skulle mistet moren sin den dagen, sier 22-åringen.

Han innså at kvinnen var bevisstløs, og løp tilbake til restauranten for å få hjelp. To kunder, hvorav den ene var paramedisiner og den andre brannmand, løp for å hjelpe kvinnen. De utførte førstehjelp og brukte en hjertestarter til å gjennopplive henne.

Kvinnens identitet er ikke offentliggjort, og det vites enda ikke hvordanhun har det.

Episoden ble fanget opp på restaurantens overvåkningskamera. Se videoen øverst i artikkelen.

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.