Media: Ny teori ved savnet seksåring

13/05/2024 21:00

Mikkel Sletta

Utland
Foto: Tysk politi
Foto: Tysk politi
Han har ikke blitt sett siden 22. april.

Og politiet er så overrasket at det i det hele tatt ikke er funnet spor etter den seks år gamle Arian, som forsvant i Bremervörde.

Nå har det dukket opp en ny teori om hva som kan ha skjedd.

Dette er skrevet av Bild.

Ifølge media etterforsker politiet nå intensivt et tips om at Arian kan ha vært utsatt for en jaktulykke.

Gutten skal ha blitt truffet av en kule ved et uhell, og han ble deretter behandlet i et privat hjem, sa flere borgere uavhengig av hverandre. 

Politiet ønsker ikke å kommentere opplysningene.

Talsmannen for det lokale politiet, Heiner van der Werp, sier:

— Det er uforklarlig for oss at vi ennå ikke har funnet gutten, sier han.

 I slike tilfeller vil det nå typisk ha dukket opp spor etter den savnede, forklarer han.

«Vi kan ikke utelukke noe i forhold til hva som kan ha skjedd. Vi har aldri utelukket muligheten for en bortføring, sier talsmannen.

Arian ble sist sett 22. april klokken 19.30, hvor han var hjemme i den lille tyske byen Elm.

På en overvåkingsvideo kan han ses forlate foreldrenes hjem og løpe mot en skog.

1200 personer fra politi, brannvesen, militær, hjelpeorganisasjoner og frivillige har alle vært med på å lete etter gutten. Et søk som beskrives som det største som noen gang er organisert i Tyskland .

Det er funnet et fotavtrykk i nærheten av den lille elven Oste, som får politiet til å spørre seg selv: Falt Arian i elven og ble han revet med av strømmen?

Det storstilte søket ble innstilt i forrige uke, men det ble overraskende gjenopptatt mandag, så det er ting som tyder på at politiet har fått noe nytt å gå etter. 

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.