Meghan Markle blir kritisert for å 'snakke britisk'

17/11/2022 11:24

Sofie

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Meghan Markle kritisert for å ha forsøkt britisk aksent på podcasten hennes: "Virkelig patetisk"

Den 41 år gamle fremmedgjorte medlemmet av kongefamilien forsøkte tilsynelatende en britisk aksent på den siste "Archetypes"-podcast-episoden, med skuespillerinnen Jameela Jamil, 36, som kommer fra andre siden av dammen.

«Har du det bra, babe? Hallo?" spurte «She-Hulk»-stjernen, som den tidligere «Deal or No Deal» så ut til å svare: «Ello. Hei min venn. Hvordan går det?"

"Ello" kommer mens Jamil hilser, selv om det kan være en redigeringsmulighet. I følge en transkripsjon av episoden blir Jamil sitert for å si "hei" og ler etter, med Markle som svarer: "Hei, min venn. Hvordan går det?"

Den som har skylden, tar den California-fødte Markle varmen for ordet på fire bokstaver på sosiale medier og i pressen.

«Nå gjør du narr av den britiske aksenten? Vær så snill Meghan, bare hold kjeft, "tvitret en person.

"Virkelig patetisk," sa en annen, ifølge Express, mens en annen hater erklærte om podcast-paret, "de er begge like "kunstige" som de kommer!!!"

"Prøver Meghan å lage en britisk aksent igjen?" spurte en annen bruker, rapporterte Daily Mail.

Dette er ikke første gang Markle har blitt anklaget for å prøve ut en britisk aksent. Et fanfanget klipp under en tur i 2018 med dronning Elizabeth II gikk viralt da talen hennes så ut til å høres litt annerledes ut enn normalt.

"Over hele Twitter er det denne store diskusjonen," forklarte en CNN-reporter den gang. «Strengt tatt, for noen i Storbritannia, er det ikke britisk ennå. Men det er på vei. Jeg tror at hun tydeligvis bremser språket sitt og uttaler mer, ettersom kongelige prøver å gjøre det slik at folk kan forstå dem.»

Passende nok, under tirsdagens episode, snakket Jamil om at det er urettferdig at Markle blir latterliggjort for alt hun gjør.

«Det er en ufattelig mengde s- du tar, Meghan. Jeg kan ikke tro det, sa hun. "Og jeg kjempet tilbake på dine vegne i årevis før jeg noen gang møtte deg fordi jeg ble så opprørt over vridningen til denne veldig normale, veldig snille, veldig siviliserte kvinnen. Den demoniseringen viser bare hvor redde de er for deg.»

«Jeg er så lei meg for at du har måttet tåle det,» fortsatte Jamil. «Det har fremhevet for oss den intense uvennligheten og bigotteriet og kvinnehaten i mediene våre. Og jeg tenker og håper og føler tro på at tidevannet endrer seg fordi så mange av oss kjemper tilbake.»

I andre «Arketyper»-nyheter har forfatteren Allison Yarrow utløst spekulasjoner om at hun faktisk aldri snakket med hertuginnen for intervjuet hennes.