Merkelig burger: mcdonald's presenterer ny burger på menyen

26/12/2020 17:07

Emma

Utland
Er det noe for deg?

Liker du Oreos og Jaka bov? Da er denne burgeren til deg - og ja, du leser riktig.

På McDonald's-menyen i Kina finner du nå burgeren "Oreo-Spam burger", som består av to burgerboller, hvor det i midten er noen skiver hermetisk kjøtt Spam, som minner om Jaka bov og deretter knust Oreos, den svarte kjeksen du sannsynligvis kjenner, som har vaniljekrem i midten. I tillegg er det også majones i burgeren - det skal ikke være tørt, selvfølgelig. Det skriver AP.

Burgeren er en del av en kampanje kun for medlemmer. McDonald's planlegger å selge rundt 40.000 burgere av denne burgervarianten.

Lunken velkomst

Hvis du til tross for korona, kommer forbi Kina, skal du ikke ha den store lommeboken frem - burgeren koster bare ca 15 norske kroner.

Burgeren er spesielt utviklet og rettet mot kineserne - men noen antyder at den ikke faller i god smak uansett.

På det sosiale nettverket Weibo har burgeren ikke fått den største varme velkomsten. Det er imidlertid flere som er vennlige på Twitter, hvor en bruker blant annet skriver:

"Fikk en Oreo-Spam burger fra McDonald's i Kina - og det er faktisk bra."

" Det ser skummelt, men smaker ikke slik. Det smaker som Spam og Oreos med brød», skriver en annen.

Nedenfor kan du se et bilde av burgeren:

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.