Merkelig død: Mann drept av hane

27/05/2022 09:13

Emma Sletta

Utland
Foto: shutterstock.com
Foto: shutterstock.com
En mann har omkommt etter at hanen hans stakk han i lysken.

Det høres utrolig ut, men den er godt nok.

En indisk mann har mistet livet etter at han ble stukket i lysken av et knivblad som satt fast på den ene foten av hanen hans.

Det er det lokale politiet som har informert om den bisarre ulykken, og kan også legge til at mannen eide hanen selv, med den hensikt å bruke den i kamp.

Politiet har siden startet en større etterforskning av saken, og søker for tiden 15 andre personer som angivelig var involvert i det hanekamparragementet som endte opp med å koste mannen livet.

Hanekamp er ulovlig i India, og har vært det siden 1960, men foregår angivelig fortsatt relativt ofte.

Disiplinen er ulovlig i store deler av verden, da konseptet de fleste steder regnes som dyremishandling. I hanekamp kjemper to til døden, mens tilskuere på det brutale showet legger penger på utfallet.

Ofte, som i dette tilfellet, er hanen utstyrt med et langt knivblad ved føttene, og det var nettopp dette knivbladet som kuttet et hull i lysken til den avdøde mannen.

Selv om mannen ble kjørt til sykehus, var det ingenting å gjøre da han døde av blodtap før han kom dit.

Selv om episoden som utfoldet seg høres nesten helt usannsynlig ut, er dette ikke første gang en person har blitt drept av sin egen hane i landet.

Det samme skjedde i fjor, da en haneeier også ble stukket i hjel, med en kniv rundt mannens fot.

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.