Michael begynte å gå til skolen: Resultatet er uforståelig

07/01/2022 12:51

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Michael veide 150 kilo for noen år siden, men så begynte han å gå til skolen i stedet for å ta bussen, og resultatene er uforståelige.

Januar er sannsynligvis måneden da de fleste prøver å endre livsstil og miste noen kilo. Få klarer faktisk å holde fast, men det gjorde da 18 år gamle Michael Watson.

Michael veide 150 kilo og ble mobbet på skolen på grunn av sin overvekt, som kom fra hans usunne livsstil, hvor han alltid tok bussen til skolen og bodde primært på pizza og pasta, men en dag bestemte han seg for at den skulle planlegges på nytt.

CNN melder at han mistet rundt 52 kilo på to år, først og fremst ved å endre to vaner. Først av alt endret han kostholdet og byttet pizza og pasta for egg og havregryn, men minst like viktig begynte han å gå 20-minutters gange til og fra skolen hver eneste dag - uavhengig av været.

Privatfoto

Michael sier nå at han har blitt mer utholdelig og frisk fra de mange turene, og samtidig er det vanskelig å gjenkjenne ham, siden han nå veier mindre enn 100 kilo.

Privatfoto

Det er ikke bare Michael selv som har lagt merke til endringer, og skolen hans delte følgende innlegg på Facebook:

"Etter flere år som overvektig tok Michael saken i egne hender. Han fikk en sunnere livsstil ved å endre maten han spiste [...]. Han gikktil skolen hver eneste dag, uavhengig av været [...]. Han er nå 52 stolte kilo lettere og gleder seg til å bli uteksaminert og begynne å jobbe fulltid! Studentrådgiveren Terrance Jone sier han ikke kunne vært mer stolt av Michaels utholdenhet. Gratulerer Michael !!!"

Flere lokale medier skrev også om Michaels reise, og han fikk mye ros i samfunnet.

Ikke rart Michaels nye vane med 40 minutters gange om dagen fikk ham til å gå ned i vekt. Dermed skriver Netdoktor at 30 minutter med daglig trening - som en tur - kan forhindre mange vestlige livsstilssykdommer som kardiovaskulær sykdom, diabetes og noen former for kreft.

I tillegg foreslo to norske eksperter nylig også å gå en rask 30-minutters spasertur minst to ganger i uken, da det kan halvere risikoen for Alzheimers sykdom. Så det er mange gode grunner til å snøre opp turskoene og gå på jobb eller på skolen på mandag.