Michael ignorerte mammas bekymring for å holde tilbake på energidrikker: Det kostet ham livet

13/04/2021 12:49

Emma Sletta

Utland
Michael valgte å ignorere sin mors bekymring, og dessverre endte det opp med å koste ham livet.

Mødre vil alltid tro at de vet best, og ofte er det faktisk slik. Dessverre lytter ikke alle til morens bekymringer, og det viste seg å være dødelig for 35 år gamle Michael.

Michael Clarke, 35, jobbet som lastebilsjåfør, og da han vasket lastebilen sin en dag, uttrykte moren Shani Clarke sin bekymring for de mange cans av energidrikk i bilen.

Michael ignorerte imidlertid sin mors bekymring, og det var slutten på samtalen.

Noen uker senere kollapset Michael plutselig i bilen sin. Han hadde hatt et hjerteinfarkt forårsaket av koffeinforgiftning.

Michaels mor Shani tok til Facebook for å uttrykke sin store sorg over tapet av sin sønn.

 

"Jeg kan ikke beskrive smerten jeg er i for øyeblikket. Mitt hjerte sank til gulvet og jeg gråt og gråt," Shani Clark sa, ifølge media Daily Mail. Etterpå forteller Shani episoden der hun viser sin bekymring for sønnens inntak av energidrikker.

"Han renset bilen sin, og jeg så at han hadde en håndfull store esker. Jeg sa : "Nå håper jeg du ikke drikker for mange av dem på en gang", men han bare avviste det som om mødre ikke vet noe," sier moren.

Ifølge Shani kjøpte sønnen regelmessig en pakke med fire store energidrikker som inneholdt 160 mg. koffein per kan. I tillegg drakk han også flere kopper kaffe i løpet av dagen

 

I Norge anbefaler veterinær- og mattilsynet ikke at voksne bruker mer enn 400 mg koffein per dag. Australske Michael tok imidlertid ofte dobbelt så mye som på daglig basis.

Shani satte deretter opp en gruppe på Facebook som advarte om hvor giftig energidrikk kan være. Denne gruppen eksisterer fortsatt i dag, med 2 500 medlemmer.

Du finner gruppen her.

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.