Michale ble svelget av en hval og spyttet ut igjen: En ting var enda mer skremmende

14/06/2022 07:49

Emma

Utland
OBS: Arkivfoto / Foto: Shutterstock
OBS: Arkivfoto / Foto: Shutterstock
Få mennesker kan si at de har vært inne i hvalens mage, men det er fortsatt ikke det villeste Michale har opplevd.

Det høres ut som en scene fra Pinocchio, men den er god nok; Michale Packard ble svelget av en hval og kom ut i live igjen.

Selv om han ikke tente en brann for å bli nyset ut, som Pinocchio og Gepetto gjorde, "fløy Michael" også ut av munnen til det store dyret.

Det skriver Ladbible.

Den bisarre hendelsen fant sted 11. Juni 2021, da Packard hadde dratt ut for å dykke.

De to første dykk, ifølge seg selv, gikk greit, men tredje gang var absolutt ikke tiden for flaks, da det tredje dykket resulterte i at han ble "slått" av en uvanlig voldelig kraft.

"[...] Jeg ble nettopp slått. [...] og plutselig ble alt svart," forklarte Packard selv om hendelsen, og utdypet: "[...] vann løp [...] rundt meg [...], og jeg kunne føle presset på hele kroppen min."

Den uheldige dykkeren har forklart at han tenkte "hva i helvete" da han innså at han var inne i en hval og at han fortsatt var i live.

Så tenkte han på "det var det", akkurat som han tenkte på sin kone og barn, som han var sikker på at han aldri ville se igjen.

Skjebnen ville imidlertid ha det at hvalen svømte til overflaten, svingte hodet og praktisk talt spyttet Packard ut av munnen og ut i luften, og landet deretter i vannet igjen.

Her lå han ifølge sin egen uttalelse flytende rundt fordi tørrdrakten hans hadde blitt fylt med luft og derfor holdt ham flytende.

"[...] Jeg så nettopp opp på himmelen. Jeg er knullet, jeg vet det, men jeg trodde jeg ville overleve," sa han, og det gjorde han.

På mirakuløst vis klarte Packard å overleve å bli svelget av en hval og bli spyttet ut igjen, men ifølge ham er det ikke engang det skumleste han har opplevd.

Den uvanlig uheldige (og heldige) mannen har også overlevd å krasje et fly i jungelen.

"Det som hjemsøker meg mer er flystyrten min," har han dermed uttalt, og utdypet: "Jeg satt i jungelen i tre dager [...] [med en] punktert lunge og fire brukne ribbein, 180 kutt i hodet mitt [og] revne akillessener."

Mye kan sies om Packard, men forsikringsselskapet hans må til slutt finne det vanskelig å tro på historiene hans.