Mistenkelig episode i treningssenter: "Ekstremt ubehagelig"

24/05/2022 09:06

Emma Sletta

Utland
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En trenings influencer var livredd da en mann så ut til å krype opp bak henne mens hun trente på et treningssenter.

Julia, fra Pittsburgh, Pennsylvania, USA, filmet treningen for YouTube-kanalen sin da hendelsen skjedde.

Mens hun står foran et speil og spiller inn videoen sin, har hun tilsynelatende tatt en fremmed som tar bilder av baken, melder DailyStar.

I den nå virale videoen med 16 millioner visninger på TikTok ligger påvirkeren på en benk, trener, og alt virker bra, men når hun plasserer seg foran speilet, nærmer en mann i en grå hettegenser seg bakfra og tar ut telefonen.

Det ser ut til at i videoen relativt tydelig at mannen bruker mobilen sin til å ta et bilde, og mobilkameraet er utvilsomt rettet mot Julia. Så roper mannen til vennen sin, og viser ham tydeligvis bildet han nettopp tok.

Hun sa at hendelsen skjedde i januar, og la til: "Jeg så meg selv i speilet, og det var slik jeg så det."

"Han benektet at han tok et bilde som fikk meg til å føle meg gal fordi jeg tenkte på det."

Til tross for den skyldige samvittigheten Julia følte, spurte hun med sine følgere på sosiale medier, og spurte om hun er den som har tatt feil, og internett er absolutt ikke i tvil.

En svarer: "Ikke bare tok han et bilde, men han viste tydelig sin venn."

En annen bemerket Julias uttrykk under ansiktsmasken, skriver: "Herregud, du ser så redd ut, å se i øynene dine. Jeg er så lei for det."

En tredje argumenterte: "Han så nervøs ut hele tiden! Han tok definitivt et bilde, du kan se hvordan han går som en klovn."

"Derfor føler jeg meg ikke komfortabel i et treningsstudio," - legger en annen bruker til.

Noen foreslo at Julia skulle rapportere hendelsen til senterpersonalet, og kaste han ut for mangelen på respekt for andre.

I en senere oppdatering på sosiale medier forklarer Julia hvordan hun kontaktet de ansatte og fortalte sin historie. Nøyaktig hvordan det endte, sier historien ingenting om, men mannen var angivelig langt fra fornøyd med anklagen.

"Han kom så tilbake for å fortelle personalet at han var sint, og jeg prøvde bare å ikke se på fordi det var ekstremt ubehagelig", skriver den unge kvinnen.

 

 

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.