Mistet kona til kreften: 5 år senere spiller hun ham et puss

19/01/2018 15:45

Anniken Hauge

Utland
Selv om kvinnen er død, forhindrer det henne ikke i å spøke litt med mannen sin.

Fem år etter sin død, klar kvinnen fortsatt å tulle med med mannen sin.

Det er datteren Antonia Nicol som forteller den hjerteskjærende historien om hvordan henne humoristiske avdøde mor fortsatt klarer å drive gjøn med faren hennes. 

Det skriver Metro

Moren hennes, Phedre Fitton, døde i 2013 i en alder av 69 år etter å ha tapt kampen mot kreften.

Datteren Antonia Nicol forteller at moren før hun døde ga faren beskjed om å ta godt vare på plantene i huset.

- Før mamm gikk bort, ga hun pappa streng beskjed om å vanne plantene på badet, og pappa harderfor vannet plantene regelmessig.

Da faren hennes nylig var i gang med å flytte og i den anledning skulle ta med seg plantene, oppdaget han til sin store overraskelse at plantene var av plastik. 

Datteren Antonia Nicol foteller at hun nærmest kunne høre moren sin le ned fra himmelen, da faren fant ut av at hun hadde lurt ham.

- De har vært sammen siden de var 16 år, og han var helt knust da hun gikk bort for fem år siden. Derfor har han bare gjort som han fikk beskjed om, forteller datteren. 

De siste ukene av morens liv lå hun på sykehuset, og det var der hun ba mannen passe på plantene når hun gikk bort.

Antonia Nicols foreldre var sammen i mer enn 50 år, og den rørende historien hennes er nå gått viralt på sosiale medier. 

Simon bygget bil i snøen: Kort tid etter fant han en overraskelse på frontruten

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.