Modell mistet deler av ansiktet: Nå deler hun bilder av helingsprosessen

04/01/2022 13:05

Emma Sletta

Utland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Den californske modellen og skateboarder Brooklinn Khoury har delt flere bilder av seg selv på sin Instagram etter at hun mistet overleppen i et brutalt hundeangrep.

Den unge californske modellen og skateboarder Brooklinn Khoury mistet overleppen i november 2020 da hun ble brutalt angrepet av kusines hund. Nå deler hun bilder av helingsprosessen fordi hun ønsker å «inspirere så mange som mulig».

Khourys kusine inviterte henne til Gilbert, Arizona, for å ta en jentetur, hvor de bare måtte sosialisere, sladder, sminke og slappe av ved bassenget. Turen endte imidlertid ikke helt som forventet.

I november 2020 fikk de to kusinene fikset neglene sine, hvoretter de dro på tur for å fikse noen forskjellige ting. På vei hjem i bilen tok Khoury en selfie, som ble det siste bildet av ansiktet hennes, der hun fortsatt har en overleppe.

Ironisk nok valgte hun å redigere overleppen ut fordi det var en stor kvise.

Hjemme hos kusinen lekte Khoury med kusinen hund - en 8 år gammel Pittbull - Diesel, som hun hadde møtt flere ganger før.

Khoury forteller People at hun reiste seg og bøyde seg ned for å se hunden sitte på gulvet. "Du er en så god gutt," sa hun til den, før den plutselig hoppet opp og bet henne i overleppen. 

Foto: Instagram

'Jeg reiste meg og han satt ned - han hoppet bokstavelig talt bare opp. Og han hang bokstavelig talt - bokstavelig talt med armer og ben hengende fra leppen min. Og mitt første instinkt var 'Herregud, legg deg ned på bakken med ham, hold hodet hans, gå hvor han enn går', sa Khoury mens hun beskrev hendelsen.

Hun forklarte også at hun fulgte hundens bevegelser for å unngå at den bet av noe av ansiktet hennes, men dessverre hjalp det ikke. – Til slutt følte jeg at den var å gi slipp. Og så fløy noe av og traff veggen, minnes hun.

Hun sa at hun reiste seg og prøvde å forstå hva som nettopp hadde skjedd da hun plutselig smakte blod og la merke til at skjorten hennes var dekket av blod.

Da hun så ned på seg selv, så hun en rosa klump som lå på gulvet, og på grunn av kvise kunne hun gjenkjenne at det var hele overleppen hennes som hunden hadde bitt av.

Hun skyndte seg derfor å pakke det inn i et serviett, og kusinen kjørte henne med all hast til sykehuset, hvor kirurgene dessverre ikke klarte å sette overleppen tilbake på plass.

Khoury har siden startet en lang prosess der overleppen hennes stille og rolig blir gjenoppbyget, og allerede mindre enn en uke etter ulykken la hun ut et bilde av seg selv uten overleppe på sosiale medier.

Foto: Instagram

«Livet er ikke perfekt», sa hun, og forklarte at hun ønsker å vise frem livets feil og problemer i stedet for å vise frem alt som perfekt, noe hun mener for mange gjør på sosiale medier som Instagram.