Møtte hverandre på en datingside og ble umiddelbart forelsket: 2 uker senere oppdaget de noe veldig uvanlig

21/06/2024 22:42

Sofie

Utland
Foto: Privat
Det var kjærlighet ved første klikk da et par fra Florida i USA møtte hverandre på en online datingside.

De ble umiddelbart forelsket i hverandre, skriver People ifølge Dagens.dk.

Justin Pounders og Amy Giberson, som begge er 33, falt for hverandre i november 2014.

"Jeg så bildet hennes og ble av en eller annen grunn tiltrukket av henne umiddelbart," forteller han til avisen, og legger til:

"Hun hadde bare en fantastisk energi, det var tydelig. Jeg kan ikke forklare det, men jeg visste bare at jeg måtte bli kjent med henne."

Justin Pounders og Amy Giberson snakket på telefon flere ganger og sendte hverandre en lang strøm av meldinger før de til slutt møttes på en lokal restaurant.

Men det var først etter to uker at det gikk opp for det nyforelskede paret at de faktisk hadde kjent hverandre for 30 år siden.

"Vi satt i bilen da Justin sa at han elsker navnet mitt fordi han pleide å være forelsket i en jente i barnehagen som hadde samme navn," sier Amy Giberson.

Kort tid etter skjønte ekteparet at de hadde gått i samme barnehage, og brikkene falt da raskt på plass.

"Vi ba foreldrene våre grave frem gamle bilder. Justins mor fant et bilde av oss sammen, og jeg begynte bare å gråte. Jeg var ekstatisk! Jeg var Amy han hadde vært gal etter," leser 33-åringene.

Foto: Privat

Paret hadde delt sandkasse og leker i barnehagen, hvor de alltid var sammen og ville sitte ved siden av hverandre. Senere gikk de på separate skoler og mistet derfor kontakten.

De tror imidlertid ikke at det er tilfeldig at de har funnet hverandre igjen.

"Vi er definitivt ment for å være sammen," sier Amy Gibson.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.