Monika oppdaget mannens utroskap: Tok voldsom hevn over elskerinnen

18/10/2017 11:00

Anniken Hauge

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Da en britisk kvinne oppdaget at mannen hennes hadde vært utro mot henne med en yngre modell, tok hun en grusom hevn over den andre kvinnen.

Raseriet kokte i kroppen på 33-årige Monika Fourie. 

Ektemannen hadde ikke holdt sitt på det rene, men i stedet forbrudt seg mot deres ekteskapelige løfter til hverandre. Han hadde gjennom en lengere periode hatt en affære med en yngre kvinne, som han hadde utviklet store følelser for.

Nå satt ektemannen med sin 24-årige nye kjæreste på sofaen og ville skilles, og det synet ble for mye for Monika Fourie, som gikk ut for å lage en kopp te, mens blodet boblet i årene av raseri og sjalusi, skriver The Sun.

Da Monika Fourie kom tilbake i stuen og plutselig var alene med den unge elskerinnen, tok hun en voldsom beslutning. 

Saken er nå i retten i Plymouth Crown Court i England, hvor det har kommet frem at kona ba mannen se til parets barn i etasjen over, hvorpå hun spurte ut elskerinnen, 24-årige Hannah Stokes, mens hun laget seg en kopp te.

Da mannen var på vei opp trappene den skjebnesvangre dagen i oktober 2016, kunne han høre skrikene fra Hannah Stokes nede i stuen, som i vilden sky skrek ‘hjelp meg, hjelp meg’.

- Jeg løp ned og så hvordan Monika rev Hannah i håret og holdte henne fast. I den andre hånden hadde hun en kjele, og jeg så at hun hadde et rasende uttrykk i ansiktet som om hun ville skade Hannah.

- Deretter helte hun det kokende vannet over Hannahs hode, og jeg så dampen og Hannahs store smerter, fortalte ektemannen Wouter Fourie i retten.  

Monika Fourie gikk amok da hun ble erstattet med en yngre modell. Foto: Privat

Videre har det kommet frem at Monika Fourie jaktet elskerinnen Hannah Stokes rundt i huset, etter hun hadde helt det kokende vannet over henne.

Monika Fouries overfall medførte at Hannah Stokes ble voldsomt forbrent på brystet, på halsen og nakken og måtte opereres for en sprengt trommehinne. Monika Fourie er derfor siktet for uaktsom grov vold mot Hannah Stokes.  

- Jeg var sjokkert. Hun jaktet meg rundt i huset, og jeg visste vi hadde gjort noe feil ved å ha denne affæren. Men nå som sjokket har lagt seg, så vet jeg ikke om jeg virkelig fortjente denne formen for behandling, sa Hannah Stokes i retten.   

Selv har Monika Fourie forklart i retten at hun ikke husker den pågjeldene kvelden overhodet, da lider av angst og depresjon.

24-årige Hannah Stokes ble stygt forbrent da hun fik det kokende vannet over seg. Foto: Privat

Ekteskapet hadde ikke vært så lett, da ektemannen er soldat og er ble såret av flere mineeksplosjoner under utsendelser til Afghanistan i 2013. Ektemannen møtte Hannah Stokes sommeren 2016, hvor de to raskt utviklet følelser for hverandre.

Da mannen første gangen innrømte affæreb og sa at han ville skilles, reagerte Monika Fourie også voldsomt og gråt og sa at hun ville kjempe for å holde forholde sammen, selv om mannen erkjente utroskapet. 

Men denne gangen ville han altså skilles for alvor, og det ble tilsynelatende for mye for Monika Fourie.

Rettsaken fortsetter i Plymouth Crown Court.