Mor ble overrasket over en knapp mellom dukkens ben: Da hun trykket på den ble hun rasende

10/08/2020 18:00

Emma

Utland
Privatfoto
Privatfoto
En mor ble veldig overrasket over å finne en trykkbar knapp mellom beina på datterens dukke. Da hun trykket på knappen, ble hun enda mer sjokkert.

Leketøysdukker har vært populære blant de minste i utallige år, og hvert år produseres nye dukker som har helt nye funksjoner.

Imidlertid er leketøysprodusenten Hasbro bak en dukke som har gått inn i mye kritikk, da dukken har en knapp plassert på et upassende sted, og du klikker på knappen og det vil være upassende lyder.

En mor hadde kjøpt dukken, som er en "Trolls World Tour Giggle and Sing Poppy Doll". Dukken er basert på de populære Trolls, som også er aktuelle på kino for øyeblikket.

Til sin store overraskelse så hun imidlertid at det var en knapp mellom dukkens ben, og da hun trykket på den, begynte dukken å le på en måte som kunne tolkes upassende.

Hun gisper når du trykket dukken mellom beina 

Moren la deretter ut videoen på nettet, noe som fikk folk til å bli helt gale. De kalte producentene av dukken pedofile.

"Hun lager en gispene lyd. Noen av dere vil nok ikke tenke for mye på det, men fordi jeg har barn, er dette en stor ting," sier moren i klippet, som fortsetter:

"Den lager en gispene lyd når du berører hennes private deler, og for meg høres det ut som seksuelle lyder. Det er så urovekkende,» sier moren.

På grunn av det store raseriet over knappen mellom dukkens ben, har Hasbro valgt å trekke dukken tilbake.