Mor dreper sine 5-årige tvillingjenter og tar sitt eget liv

05/09/2017 14:00

Anniken Hauge

Utland
Amerikansk politi gjorde et skrekkelig funn forrige mandag i et hus i et ellers rolig boligområde. En mor og de to fem år gamle døtrene hennes ble funnet døde.

Forrige uke kunne man plutselig høre flere skudd i et rolig boligområde i byen Joliet, som ligger nære den amerikanske storbyen Chicago.

Da politiet ankom kvartalet fant de en knust ektemenn som nettopp hadde kommet hjem og funnet likene av sine to femårige jenter. De to jentene, Makayla og Addison Henning, hadde begge blitt skutt flere ganger i hodet.

Moren, 41-årige Celisa Henning, hadde også mistet livet og ble funnet med ett enkelt skudd i hodet. Politiets teori er at Celisa Henning drepte de to tvillingedøtrene sine, for så å ta livet av seg selv, Chicago Tribune

De to femårige jentene var tvillinger og hadde nettopp begynt på førskolen.

Flere etterlatte familemedlemmer har i ettertid av den tragiske hendelsen kastet lys over saken. Celisa Hennings svigerfar har blant annet fortalt til lokale medier at den 41-årige moren kjempet med flere psykiske lidelser. 

- Hun var forstyrret og hadde mange problemer, sier Dennis Henning til Chicago Tribune. 

Men naboene i området er allikevel dypt rystet over at Celisa Henning kunne finne på å ta livet av døtrene sine og seg selv. Jentene var alt for henne.

41-årige Celisa Henning med sine to femårige tvillingdøtre. Foto: Facebook

- Hvis hun gjorde det, så kan jeg virkelig ikke forestille meg den angsten hun har følt. De barna var hele livet hennes, og hun var en fremragende mor, sier nabo Joan Paul til New York Daily News. 

Flere har i ettertid påpekt at moren kjempet med store smerter og angst etter å ha blitt påkjørt av en bil bakfra i 2015. 

Kort tid før hun døde hadde hun anmeldt denne bilisten, og Celisa Henning hevdet at skaden hadde forvoldt henne store ryggsmerter. 

- Som en konsekvens av hændelsen har Celisa K. Henning lidd og vil fortsatt lide under store fysiske smerter og mental angst, stod det i anklagen da Henning saksøkte bilisten for nesten 750.000 kroner.

Politiet er i gang med å etterforske motivet bak det voldsomme mordet og selvmordet nærmere. 

Det var ektemannen som fant de tre ofrene på badet i huset deres. Mannen jobber som håndverker, og prøvde å få kontakt med kona flere ganger i løpet av dagen, men uten å lykkes. 

Det var først da han kom hjem klokken 15.30 at han fant kona og de to døtrene døde. 

Har du selvmordstanker? Kontakt Mental Helse HER.

Danske Thomas undret seg over skrapende lyd under bilen: Ble helt paff da han stoppet og tok en titt bak dekket.