Mor får telefon fra sint rektor: Datteren har ledd av lærerens navn

14/12/2021 10:50

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
De fleste foreldre blir bekymret når skolen ringer. Grunnen til at skolen kalte Annalises mor er imidlertid noe mer latterlig.

Da Annalise Terumalai fortalte moren at hun ikke kunne slutte å le av lærerens navn, tenkte hun ikke så mye på det.

Datterens lærer er Miss Butt, som oversatt til norsk er Frøken Rumpe, og den lille jenta kunne rett og slett ikke slutte å fnise over det, skriver The Mirror.

Da moren senere kom til en foreldresamtale på skolen, fortalte hun læreren den nysgjerrige historien. Læreren så ikke ut til å være irritert over det. Men det endret seg i løpet av få dager.

Moren ble innkalt til et møte med skolens rektor, en lærerassistent og en annen ansatt ved skolen. Møtet handlet om datterens fnising.

«Da jeg fikk telefon fra skolen, ble jeg overrasket over hvor latterlig og smålig det var. Jeg gjorde ikke narr av navnet hennes i det hele tatt. Jeg var ikke glad for at det ble rapportert,» sier Priscilla Terumalai.

Nå er hun og læreren ikke lenger på talefot fordi den fem år gamle datteren ikke kan slutte å le av navnet. De har blitt enige om ikke å snakke når de blir sett.

– Vi snakker ikke i det hele tatt nå, og jeg er bekymret for at det har en negativ innvirkning på min datters utdanning, sier den frustrerte moren.

Som regel ønsker hun ikke å flytte datteren til en annen skole med mindre situasjonen påvirker henne. Hun ønsker imidlertid at datteren skal flyttes til en annen klasse, men det ønsket vil ikke bli oppfylt.

«Jeg føler at jeg har blitt behandlet urettferdig fordi jeg stolte på læreren, og nå er jeg ikke komfortabel med at datteren min er i klassen hennes. Annalise er for ung til å oppdage om hun blir behandlet annerledes og jeg er skuffet,» sier moren.

En talsmann for skolen sier at de snakker med moren med jevne mellomrom.

"Generelt ønsker vi bare å flytte ett barn fra en klasse til et annet som det siste alternativet, fordi det kan være stressende og forårsake angst for studenten, og deres velvære er alltid vår prioritet," står det.