Mor fikk seg ekkel overraskelse da hun la datter til ro: Oppdaget ekkel skikkelse i datterens seng

28/02/2018 16:45

Anniken Hauge

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En mor kunne ikke tro sine egne øyne da hun så hva som gjemte seg i datterens seng.

For noen er det ikke så lett å tro, mens andre er fullstendig overbeviste.

Finnes det mer enn det blotte øye kan se av spøkelser, ånder eller andre sansende vesener?

Den britiske moren Bonnie Moore fra Norfolk i England havnet i en slik situasjon da hun en kveld oppdaget noe svært merkelig i datterens seng, skriver Mirror.

Bonnie Moore la datteren Athea, og den lille jenta sovnet dypt i sengen sin.

Fra stuen kunne Bonnie Moore følge med på datteren sin via en videobabyalarm, og det var da hun så den ubehagelige skikkelsen på skjermen.

Datteren Athea lå ikke alene i sengen. Foto: Boonie Moore

Moren oppdaget den uhyggelige skikkelsen bak datteren da hun så på babymonitoren. Foto: Boonie Moore

- Jeg har tenkt over samtlige muligheter, men jeg forstår det ikke. Konturen av skikkelsen er jo så tydelig. Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg skal gjøre, sier Bonnie Moore til avisen.

For Bonnie Moore så en skikkelse på skjermen som lå rett bak datteren hennes, og da hun sjekket sengen var det ingen tegn på den mystiske skikkelsen.

- Man ser datteren min helt nederst i bildet på skjermen. Hvis man zoomer inn ser man ansiktet og håret hennes, og den tingen som ligger bak henne, sier moren til avisen.

Moren har lagt ut bildet på nettet, og der er dommen helt har klar: Det er en god ånd eller engel som passer på datteren hennes.

- Jeg er i kontakt med min spirituelle side, og dette her er helt klart en ånd. Det er fantastisk at du har fanget den på kamera. Det er muligens en ung gutt som beskytter og passer på datteren din, skriver en anonym kvinne til Bonnie Moores billede.  

Prins Henrik planla fin gest i dronningens ære før sin død