Mor forteller datteren sin ikke å hilse på den "skitne syklisten" - hans svar er strålende

29/11/2020 17:46

Emma Sletta

Utland
Motorsyklist og far Luc Perreault testet sin mors motorsykkel da han kjørte inn i restauranten Tim Hortons for å ta en pause. Da han parkerte motorsykkelen, var det en liten jente som vinket til ham og sa hei. Luc hilste. Men jentas mor trakk henne bort og sa "Vi snakker ikke med skitne motorsyklister". Luc ble påvirket av situasjonen og bestemte seg for å legge inn et svar på Facebook.   "Til familien i den røde bilen utenfor Tim Hortons i dag. Ja, jeg er en 127-kilos mann som har mange tatoveringer og kjører sykkel, jeg er sveiser, jeg er sveiser, jeg er høylytt, jeg drikker øl, jeg forbanner, og jeg kan se ut som jeg vil sluke sjelen din hvis du ga meg feil utseende. Det du ikke vet er at jeg har vært lykkelig gift i 11 år, barna mine kaller meg en far, jeg har en høyskoleutdanning, min mor er stolt av meg og forteller alle hvor heldig hun er å ha en fantastisk sønn, mine nieser og nevøer er alltid glade for å se sin bestefar Luc, og når datteren min brakk armen Jeg gråt mer enn hun gjorde. Jeg leste bøker, hjelper folk, gjør alt for å støtte veteranene våre, og jeg gråt da jeg så Harmageddon. Så neste gang jeg smiler og hilser datteren din og du trekker armen hennes og sier "Vi snakker ikke med skitne syklister", husk at du sårer følelsene mine. Og husk at denne "skitne syklisten" ville være den første personen til å løpe inn i ditt brennende hus og redde din datters gullfisk slik at hun ikke ville være lei seg." Siden Luc Perreault delte innlegget sitt på Facebook, har det fått mange liker og aksjer.    

Motorsyklist og far Luc Perreault testet sin mors motorsykkel da han kjørte inn i restauranten Tim Hortons for å ta en pause.

Da han parkerte motorsykkelen, var det en liten jente som vinket til ham og sa hei. Luc hilste.

Men jentas mor trakk henne bort og sa "Vi snakker ikke med skitne motorsyklister". Luc ble påvirket av situasjonen og bestemte seg for å legge inn et svar på Facebook.  

"Til familien i den røde bilen utenfor Tim Hortons i dag.

Ja, jeg er en 127-kilos mann som har mange tatoveringer og kjører sykkel, jeg er sveiser, jeg er sveiser, jeg er høylytt, jeg drikker øl, jeg forbanner, og jeg kan se ut som jeg vil sluke sjelen din hvis du ga meg feil utseende.

Det du ikke vet er at jeg har vært lykkelig gift i 11 år, barna mine kaller meg en far, jeg har en høyskoleutdanning, min mor er stolt av meg og forteller alle hvor heldig hun er å ha en fantastisk sønn, mine nieser og nevøer er alltid glade for å se sin bestefar Luc, og når datteren min brakk armen Jeg gråt mer enn hun gjorde. Jeg leste bøker, hjelper folk, gjør alt for å støtte veteranene våre, og jeg gråt da jeg så Harmageddon.

Så neste gang jeg smiler og hilser datteren din og du trekker armen hennes og sier "Vi snakker ikke med skitne syklister", husk at du sårer følelsene mine. Og husk at denne "skitne syklisten" ville være den første personen til å løpe inn i ditt brennende hus og redde din datters gullfisk slik at hun ikke ville være lei seg."

Siden Luc Perreault delte innlegget sitt på Facebook, har det fått mange liker og aksjer.