Mor fullstendig målløs over skilt i Legoland

Legoland i Danmark. Foto: Ritzau/Michael Altschul

Legoland er i hardt vær for andre gang på kort tid.

Flere norske familier drar hvert år til den populære destinasjonen Legoland i Danmark, for å oppleve parkens mange forlystelser.  

En dansk mor ved navn Maj My Midtgaard Humaidan hadde derimot en svært negativ opplevelse, da hun lørdag besøkte parken med de tre barna sine, som er mellom fem og åtte år.

I løpet av dagen skulle familien prøve seg på den populære attraksjonen kalt 'Dragen'. Det gikk dog ikke lang tid før moren oppdaget et skilt utenfor attraksjonen, som hun ble så utilfreds over at hun skrev et Facebook-innlegg om det da hun kom hjem.

Det skriver danske BT

Les også

Kvinne ba nettet om hjelp til å fjerne mann i bakgrunnen av forlovelsesbilde - det angret hun fort på

Moren ville gjerne lese høyt for barna hva som stod på skiltet, inntil hun møtte på en merkelig ordlyd hun stusset over og derfor måtte dikte opp resten.

- Trollmannens verktsted er fullt av mysterier og hemmeligheter. Akkurat nå prøver han å lage en magisk drikke til alle kvinner på slottet, som drømmer om å bli yngre, pengere og slankere, skriver Maj My Midtgaard Humaidan i Facebook-innlegget, og kommer med kraftig kritikk om at dette IKKE er det alle kvinner drømmer om. 

Hun understreker videre i innlegget at dette er noe hun selv slett ikke drømmer om, og at hun ikke ønsker at jenter og gutter skal gå rundt og tro at dette er det som er idealet for kvinner. Trebarnsmoren får også støtte fra andre på Facebook:

Les også

Svensk kommune kjøpte tre leiligheter til mann med tre koner og mange barn

- Til helvete med Legoland, skriver en bruker.

- What, det er helt sykt, skriver en annen.

Moren får i midlertidig også en del kritikk fra folk som mener hun tolker budskapet for bokstavelig, og heller burde bry seg om andre ting.

Les også

Skole i shitstorm: Pedagog halshugger haner foran små barn

Legoland på sin side la seg flate etter å ha blitt informert om kritikken.

- På fredag når vi åpner igjen, vil gjestene kunne møte et nytt skilt hvor teksten mest sannsynlig vil bli endret til at trylledrikken kan hjelpe folk istedet, sier pressesjef hos Legoland, Julie Sloth Blumensaat, ifølge BT.

 

I skrivende stund har innlegget til Maj My Midtgaard Humaidan fått nesten 400 reaksjoner, blitt delt 43 ganger og 159 stykker har lagt igjen en kommentar til innlegget.

Les hele Facebook-innlegget hennes her.

Les også: 10 grunner til at broren din er den viktigste mannen i ditt liv