Mor gjør sjokkfunn bak tenåringsguttens seng

26/07/2021 18:45

Emma

Utland
Moren får litt av et sjokk når hun drar tenåringssønnens seng ut fra veggen.

Ikke alle barn liker rengjøring og opprydding. En mor måtte gjøre det da hun måtte hjelpe sønnen med å flytte sengen sin. Da hun tok en titt bak sengen, fikk hun seg et sjokk.

I en video som deles på Instagram, blir en familie sett bevege seg rundt i møblene på et tenåringsrom. På et tidspunkt må de også flytte sengen bort fra veggen, og når de gjør det, får de et stort sjokk.

Det skriver det britiske medie The Sun.

Tenåringens mor ble spesielt etterlatt i sjokk da hun så det enorme fjellet av søppel som hadde blitt skapt bak og under sengen på rommet hans. Det store flertallet av fjellet av søppel besto av innpakning fra chips, søtsaker og andre søtsaker.

Den unge gutten tenkte tydeligvis ikke på det faktum at det til slutt ville utvikle seg til et vanlig fjell av søppel, at han bare kastet de tomme innpakningene ned bak sengen. Imidlertid fikk han se dette med egne øyne da de flyttet sengen av veggen.

«Trakk tenåringssønnens seng av veggen og fant dette», skrev moren til videoen sin, som hun selv valgte å dele på sin Instagram-profil.

Det er tydelig å se i kommentarfeltet i videoen at ikke alle synes det er deilig. Flere har rett og slett skrevet at de synes det er «ekkelt», mens en person har skrevet at han ville blitt begravet av sin mor hvis det var ham.

Moren synes ikke det var hennes jobb å rengjøre etter sønnen, og derfor viser videoen at han ble satt opp om å rydde opp og rydde opp.