Mor gjorde en sjokkerende oppdagelse på lekeplassen: Kunne gått helt galt

20/08/2023 23:30

Sofie Hansen

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En mor gjorde et sjokkerende funn på lekeplassen.

Tirsdag tok Alanna Ashley med seg sin to år gamle datter til Ulceby Play Park i Grimsby for å spille. Moroa ble imidlertid snart avbrutt da hun gjorde en sjokkerende oppdagelse mens hun ventet på sin lille datter, som var i ferd med å skli ned en skli.

Da hun så ned, oppdaget hun at det var noen spiker (omtrent åtte centimeter lange). Men det var ikke det eneste stedet hun fant spiker – det var flere spredt rundt i parken. Det skriver The Mirror.

"Vanligvis lot jeg henne skli ned og leke for seg selv, men denne gangen fortalte hun meg at hun var redd og ba meg ta henne, så jeg gikk til slutten og så sømmene. Det gjorde meg trist fordi den har blitt plassert der for å skade noen og det faktum at det kunne vært min to år gamle datter eller et hvilket som helst barn er forferdelig. De kommer til parken for å leke," sa Alanna til Grimbsy Live og la til:

"En av dem var på skli-tippet, og de andre var spredt over hele parken. De var hovedsakelig i gresset og under utstyret. Hvis et barn eller en baby falt og skled, ville spikrene ha gått inn i dem."

Alanna sa at knust glass og mat smurt over hele lekeutstyret i parken har blitt funnet tidligere.

"Ulceby har mange barn, så jeg tipper det var noen eldre barn. Det er mange av dem i denne byen. Det har vært glass i parken og mat smurt utover den. Det er ikke første gang, og jeg kan garantere at det ikke vil være siste gang noe slikt skjer," sa hun og fortsatte:

"Jeg forstår virkelig ikke hvorfor noen ville gjøre dette. Med sommerferien i gang, er mange av barna og smårollingene mye i den parken. Jeg er bare glad jeg fant den spikeren fordi ethvert barn kunne ha landet eller falt på."

Etter den sjokkerende oppdagelsen sa lederen av North Lincolnshire Council, Cllr Rob Waltham:

«Det er synd at noen ville være så uansvarlige, eller enda verre, med viten og vilje la disse tingene ligge på en lekeplass [...] Disse stedene er der til glede for barn og familier, i likhet med de mange andre fantastiske lekeplassene i hele Nord. Lincolnshire - det skal ikke være farer - de skal være trygge områder Det er én person som har vært ansvarlig for alt dette og jeg vil takke moren som tok opp stingene - selv om hun ikke skulle trenge det, betyr handlingen hennes , at risikoen for andre er fjernet."