Mor henger trusene sine til tørk i solen: Finner frekk beskjed fra naboen

19/09/2016 10:30

Anniken Hauge

Utland
Charlottes mor utnyttet det fine været til å tørke klesvasken i hagen. Morgenen etter oppdaget hun en beskjed fra naboen sin. Nå blir hun hyllet for reaksjonen sin.

I den lille byen Stokeinteignhead i Storbritannia bor Charlotte Wilkinson med familien sin. Naboen deres er den lokale skolen, og den er nå sammen med et par blondetruser blitt vendepunktet i en kontrovers, i det ellers fredelige nabolaget.

Charlotte Wilkinsons mor utnyttet nemlig det fine været i forrige uke til at tørke klesvasken sin ute. Men at hun valgte å lufte undertøyet sitt til skue for offentligheten vakte ikke bare begeistring hos en av naboene.

Morgenen etter oppdaget hun nemlig at naboen hadde lagt en lapp under familiens inngangsdør - sammen med et par blondetruser fra tørkesnoren.

(Artikkelen fortsetter under bildene)

 

- Det er fullstendig upassende at denne type tøy henger til utstilling overfor byens skole. Det er medlemmer av dette lokalsamfunnet som vil by det velkommen hvis man sluttet med det. Takk, lød beskjeden.

Siden har Charlotte Wilkinson delt beskjeden og et bilde av den omtalte trusa på Facebook. Hun er målløs over naboens reaksjon.

- Sneversynet og snerperiet i denne landsbyen er UTROLIG! Moren min fikk dette i dag… Jeg visste ikke at det var en lov som forbyr en i å henge undertøy på en tørkesnor?, skriver hun til bildene.

Moren får masse støtte på det sosiale mediet. Mange forstår ikke hvordan noen kan ha frekkheten til at ta en fremmeds undertøy og skrive en slik beskjed.

- Jeg Kommer til å henge opp massevis av truser nå, bare for å genere naboen, lød det fra en Facebook-bruker.

Og det er helt sikkert også det moren tenker å gjøre.

Forstår du reaksjonen hennes? Eller naboens kritikk?