Mor holdt sønnen innelåst i 30 år: Savnet alle tennene da han ble funnet

03/12/2020 14:33

Emma

Utland
En kvinne holdt sin egen sønn fanget i 30 år.

En kvinne i Stockholm-området skal ha holdt sin egen sønn innelåst i ikke mindre enn 30 år. Sønnen, nå i 40-årene, ble funnet liggende helt underernærte på et teppe, hvor han også manglet alle tennene.

Ifølge svenske medier Aftonbladet var det et familiemedlem som kontaktet politiet da kvinnen ikke var hjemme. Politiet kjørte umiddelbart til adressen, og det fant en mann i 40-årene liggende på et teppe på gulvet i leiligheten.

Mannen var veldig underernærte, manglet alle tennene i munnen, hadde sår over hele kroppen, og snakket veldig uforståelig. Ifølge informasjonen til svenske Aftonbladet har moren holdt mannen innelåst i 30 år.

Leiligheten er beskrevet som helt rotete og fylt med ting, så det var bare små passasjer du kunne gå gjennom. Teppet mannen lå på mens han hadde vært sengen hans.

Da mannen kom til sykehuset, måtte han umiddelbart gjennomgå kirurgi for skadene.

Det var derfor hun låste ham inne.

Den konkrete årsaken er ikke nevnt, men kilder forteller Aftonbladetat det var en hendelse i familien da mannen var bareen gutt, og det forårsaket moren å være svært overbeskyttende. Som et resultat tok hun sønnen ut av skolen tidlig i tenårene, og moren er mistenkt for å ha holdt ham innelåst siden den gang.

Politiet har bekreftet overfor svenske medier at de har vært på den aktuelle adressen og funnet en mann. Men de vil ikke fortelle deg mer på dette stadiet.