Mor i vanvidd: Avslører barnets toalettvaner

22/11/2021 14:58

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstuck.com
Foto: Shutterstuck.com
En mor har valgt å dele sin historie på nettet.

Noen ganger kan det hende du trenger råd utenfra.

Derfor har en mor valgt å dele sitt dilemma på nettet på mediet Mumsnet, skriver The Mirror.

Kvinnen er bekymret for at hun gir sønnen «blandede signaler» når det gjelder sønnens toalettvaner.

Nylig har sønnen lært å gå på toalettet, men det kan være situasjoner der en nødsituasjon oppstår. Midt i en park eller under en kjøretur kan den plutselig bli akutt. I disse situasjonene har hun lært og oppmuntret sønnen til å tisse i en busk.

Men en hendelse fra guttens barnehage har nå ført til at hun ikke er fornøyd med måten lærerne håndterte situasjonen på.

"Jeg hentet ham fra barnehagen for noen dager siden, og en lærer sa til meg: 'Jeg vil bare fortelle deg at vi var ute i dag, og han trakk buksene ned og tisset i busken'. Mellom linjene var den klare meldingen at det ikke er tillatt. Jeg forstår, men personlig er jeg glad for at han gjorde det i stedet for å tisse i buksene», skriver kvinnen, og fortsetter:

"Min mann og jeg prøvde å forklare ham at når han er i barnehagen, må han be noen om å gå på toalettet."

Neste gang moren var i parken med sønnen sin, og han trengte å gå på toalettet, prøvde hun å overtale ham til å gå inn i busken. Men sønnen nektet, og det endte med våte bukser.

Nå er moren usikker på hva hun skal gjøre. Skal hun snakke med barnehagen og høre hvordan de håndterte situasjonen som nå får gutten til å nekte å tisse utenfor?

”Det er klart at hvis han hadde gjort det innendørs, ville det ikke vært noe å stille spørsmål ved, men er det ikke veldig normalt at små gutter tisser i en busk?», spør moren.

De andre brukerne på mediet er imidlertid ikke enige med moren. Flere kaller det "uhygienisk" at hun lar sønnen gå på toalettet utenfor.

«Du kan ikke bare la barna tisse i hagen, det er veldig uhygienisk», skriver en.

En annen mener at det bør være en absolutt nødløsning å la sønnen tisse utenfor. Hun burde oppmuntre ham til å bruke en reisevennlig gryte i stedet.

Hva synes du moren skal gjøre i denne sitasjonen?