Mor og to barn på 11 og 14 år funnet døde

23/01/2023

Emma Hansen

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det var en bekjent av familien som fant avdøde og varslet politiet.

En kvinne og hennes to barn ble funnet døde i landsbyen Vejrumbro øst for Viborg i Danmark søndag.

De er en 49 år gammel kvinne og to barn på henholdsvis 11 og 14 år.

Det mener Midt- og Vestjyllands politi.

I en pressemelding opplyser politiet at deres foreløpige etterforskning tyder på at ingen andre enn kvinnen og hennes to barn var involvert i dødsfallene.

– Vår foreløpige etterforskning tyder på at kvinnen trolig drepte de to barna og deretter antagelig drepte seg selv, sier visepolitioverbetjent Jim Hansen, leder for den sentrale etterforskningsavdelingen i Midt- og Vestjyllandspolitiet.

De er imidlertid forsiktige med å konkludere med noe for tidlig, og politiet etterforsker derfor saken som alle andre drapssaker, der de ser i flere retninger.

Ifølge pressemeldingen mottok politiet klokken 14.26 melding om noen mistenkelige dødsfall i Vejrumbro.

Det var en bekjent av familien som fant avdøde og varslet politiet.

Etterforskningen fortsetter

Midt- og Vestjyllandspolitiet har gjennom ettermiddagen og kvelden jobbet i området med blant annet hundepatruljer og kriminalteknikere for å avklare omstendighetene rundt dødsfallene.

En stor del av Østervangsvej i Vejrumbro er fortsatt sperret av mens politiet jobber på stedet.

Det er for tidlig å si hvor lenge etterforskningen vil vare, men også politietterforskere vil være til stede mandag.

For å adressere usikkerheten som kan eksistere lokalt etter hendelsen, vil det lokale politiet i Viborg mandag kveld ta initiativ til et møte for innbyggerne i Vejrumbro. Det skriver de i pressemeldingen.

– Dette er selvfølgelig en sak som dypt berører og ryster et lite samfunn. Derfor vil vi i samarbeid med lokale styrker arrangere et møte for byens innbyggere, hvor vi fra politiet også vil være til stede, sier visepolitiinspektør Christian Toftemark, leder for det lokale politiet i Viborg.

De pårørende er informert.

Foto: Arkivfoto

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.